Czyli bez aktualizacji, moja nawi przeczyta mapy z 2010-2011 .I map mam szukać do nit g1 na tą chwilę dobrze kombinuję?
Czyli bez aktualizacji, moja nawi przeczyta mapy z 2010-2011 .I map mam szukać do nit g1 na tą chwilę dobrze kombinuję?
Ostatnio edytowane przez janko23 ; 06-11-2014 o 21:55
Dokładnie tak...![]()
Ja mam inne pytanie - czy do poliftowej (takiej jak ze zdjęcia powyżej) są już jakieś mapy "dostępne"??
Bo kupiłem swoją bez karty sd i mam opcję 1700 w ASO za Europę z 2010r. albo bezpośrednio Navteq za 199ojro wersja 2015 (czyli tak naprawdę mapy z 3kwartału 2013...)
Może ktoś w małopolsce ma w alfie kartę sd...
Witam, a gdzie mogę znależć jeszcze te stare mapy do NIT G1 z 2010-2011.Pozdrawiam.
A na co ci tak stare mapy. Jak byśmy mieli infrastrukturę Niemiec to ok tam niewiele się dzieje. W Polsce drogi to jedna wielka robota drogowa. A tym bardziej tuż przed i po Euro 2012
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
http://gpsunderground.com tam pokazują się mapy
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Pod NIT G1 nie bylo nowszych map niz 2011. Dodatkowo NIT G2 czyli te co mozemy uruchomic po updajcie softu tez sa z 2011 roku. Najbardziej dokladna jest mapa tylko Polski z 2011 roku. Moze nie miec nowych drog ale ma siatke drog wieksza (dokladniejsza) niz zestawy wspolne Polski z czechami slowacja i wegrami.
http://gpsunderground.com/forum/alfa...10-2011-a.html
Ostatnio edytowane przez szaq ; 11-11-2014 o 19:28
Witam,
proszę o pomoc w rozwiązaniu tego zagadnienia. Mam kartę pamięci, na której znajdują się jakieś pliki, ale przy próbie uruchomienia nawigacji, pojawia się taki komunikat:
czy ktoś może wie jak to ogarnąć?
![]()
Witam, to chyba już będzie moję ostatnie pytanie, otóż po aktualizacji mojego radia (nit g1) do najnowszego softu będe mógł wrzucić najnowsze mapy z 2014 roku? tak? ,i tutaj w zasadzie drugie pytanie odnośnie softu i języka menu. W tym nowym sofcie jakię są języki, czy jest np. francuski, i czy ewentualnie będe mógł dograć polski.Pozdrawiam i dziękuję