No nie mam. Wystarcza mi narazie automapa, w prawdzie nie oryginalna ale wazne ze prowadzi tam gdzie chce.
Wyskrobane pazurem na Arc S
No nie mam. Wystarcza mi narazie automapa, w prawdzie nie oryginalna ale wazne ze prowadzi tam gdzie chce.
Tak czy owak graty z udanego zakupuNiech Ci Alfica służy nie tak jak Cinasowi bo jego ciagle u mechaniorów ;p Miszakasz w Tm czy na obrzeszach?
30km od Tm ale znam miasto czasem bywam także jak bedzie jakis spot i bede dysponowal czasem to chetnie sie pojawie![]()
No to na spotach bedzie nas juz wiecej ;]
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Się uczepili tej mojej biednej wymienionej już dawno poduszkia kM 201 toz chcecia bym przytulił nawet po przejsciach
![]()
KM jak znajdę to podrzucę tobie na spota![]()
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Oki dzieki za fona
Wiesz co powiem Ci tak: też już kiedyś tak miałem jak autko stało dłużej nie jeżdżone, jak wróciłem do jazdy to cięgna też zaczęły chodzić normalnie. Teraz przed sprzedażą Alfa też nie była już używana tak jak mówiłem ze trzy miesiące więc może zanim narobisz sobie niepotrzebnej roboty to się chwilę wstrzymajno chyba że tak mało robisz kilometrów że rzeczywiście się nie mają jak rozruszać...może wystarczy wpuścić tylko w linki jakiegoś specyfiku dobrego wpuścić...
po 6 tygodniach postoju miałem podobnie ale po 2 dniach użytkowania wróciło wszytko do normy