Dzięki...a nie orientujesz się czym można go zastąpić i jakie koszta?w ogóle póki co to nie gra to wszystko tak jak powinno wg mnie a dokonanej nie jestem
Dzięki...a nie orientujesz się czym można go zastąpić i jakie koszta?w ogóle póki co to nie gra to wszystko tak jak powinno wg mnie a dokonanej nie jestem
Jeśli to stanowi problem to najłatwiej takim samym wzmacniaczem, będzie plug&play. Montowali go również w Porsche Cayenne oraz Audi A8 D3. Poszukaj na alledrogo. Podmianka to roboty na jakieś 2-3 godz. Trzeba rozebrać bok bagażnika aby się dostać do suba.
Moim zdaniem na etapie składania albo pomylili wiązki, albo nie mieli takowych na półce.
Jeżeli connect nie widzi procesora (a pewnie nie widzi), to na bank tak jest.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Problem rozwiązany...dzisiaj się dobraliśmy do wzmacniacza i okazało się, że po prostu sam głośnik nie działa...dzisiaj oddany został do naprawy ( ciężko dostać w takim kształcie w dodatku 2 ohmy). Proponuje tym którzy mają podobny problem też to sprawdzić....Dam znać jak wyszło i ile taka usługa naprawy kosztuje
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Może i masz rację...póki co zostaje w oryginale wszystko a na "zabawę" audio przyjdzie czas...Ciekaw tylko jestem, czy jak już go podłączę i będzie wszystko działało to czy podświetli mi się regulacja ta bardziej rozbudowana, bo póki co to mam tylko możliwość regulacji podstawowej...
A odkręcałeś wzmacniacz główny? Bo to pod nim znajduje się wzmacniacz zasilający sub i to on najczęściej odmawia posłuszeństwa. Nie słyszałem jeszcze aby głośnik "padł".
No to u mnie się tak stałouszkodzone było połączenie między cewką a głośnikiem...dobrze, że nie cewka
...w każdym razie najważniejsze jest że śmiaga teraz wszystko tak jak powinno
![]()