No nie, ale to już połowa sukcesu![]()
No nie, ale to już połowa sukcesu![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
spot to już 2 osoby wiec jesli przyjedzie i zawsze ktoś jest tzn że jest spot.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
a zresztą od kwiecień maj co tydzień są minimum 4-6 aut. są tygodnie gdzie 18.
to oczywiście do furmana
nie jest odbieganiem od tematu, bo przynajmniej są to osoby które na spot przyjeżdżają 2 osoby i 2 auta. a jeśli ktoś chce sobie trobić takie zapisy to jasne, może ale nie wypada jeśli jego nawet na spocie nie było.
Dodano po 2 minutes:
a jeśli nawet ktoś w ten sposób wyraża uczucia ty chyba dobrze i widać że się kochają, chyba że komuś to przeszkadza :-) ale jakoś nie widziałem sprzeciwu. i przez 7 miesięcy spotów nie widziałem żadnej uwagi co do tego.
Ostatnio edytowane przez tomaszchwesiuk ; 14-11-2014 o 08:26 Powód: Dodano
156X zbeszcześciłeś temat wpisem o ramkach. Nie wiem jak mogłeś to uczynić! Znałam Cię od innej strony.
Idę do Ciebie na priv pogadać o wspólnym zamawianiu kalendarzy, bo tu zaraz kluczem od kół oberwę.
ja i ona - "iniemamocne"
Idąc Twoim dziwnym tokiem myślenia jeśli ktoś pojawia się na waszych spotach to może wypisywać tutaj wszystko, ale jeśli nie, to jest zwykłym spamerem który zasyfia wasz wątek wzajemnej adoracji wpisywaniem propozycji przy której każdy wyjsc mógł korzystnie... Ale po co skoro Wy już macie rameczki i sami musieliscie za nie zapłacić... Po co ktoś ma mieć lepiej. Szkoda gadać.
Maciek. przestań bo to się robi naprawdę nudne. zwrócić komuś delikatnie uwagę i od razu wojna. poprostu ktoś widzę szuka zaczepki bo miał poprostu zły dzień. 15 osób zaczyna bronic tak naprawde nie wiadomo czego. ja ostatni raz się wypowiadałem na ten temat. bo dl mnie szkoda pary. wolę zrobić coś pożytecznego. :-)
I bardzo dobrze.
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
I zrobiliście mega offtopa o tym jak nie robić offtopów...
Panowie i Panie, przepraszam za OT, ale tutaj prędzej znajdę pomoc niż w temacie warsztatów z dolnego- znacie kogoś zajmującego się konserwacją podwozią z Wrocławia i okolic? Nie szukam pierwszego/lepszego, tylko kogoś solidnego, mającego styczność z Alfami.
Pozdr.
Pytaj Kubicze oni maja swojego czlowieka, ktory ogarnia temat blachy i lakierusam korzystalem u niego z polerki niedlugo jade z progami i lakierowaniem zderzaka. Sr za OT xD
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html