Witamy ! Skąd jesteście?
Witamy ! Skąd jesteście?
Zastanawiam się nad nowym nabytkiem - 147 5D i miałbym prośbę, aby ją pomierzyć wzrokowo względem 156 jak się prezentuje. Czy w związku z tym jest ktoś chętny do współpracy z regionu z taką właśnie 147 5D.? Termin do ugadania.
Ja mieszkam na zadupiu zwanym Czerwionka-Leszczyny![]()
Aaa to mamy blisko do siebieTeż jestem świeżak więc trzeba będzie się w któryś piątek zgadać na spota w KATO
![]()
Wybiera się ktoś na spota w galerii katowice ? Jak tak to pisać w grupie rażniej. ja z jastrzębia chce ruszyć o 18. ktoś jeszcze?
Ja bym się może przejechał ale nie zdąże o 18bo już jest PO
![]()
WitamJest ktoś z okolic Raciborza i jest gotów podjąć się zadania aby podpiąć kabel AUX do Alfy w której nie da się przełączyć w tryb CHANGER nawet po zmostkowaniu styków
![]()
Czy może ktoś polecić jakichś specjalistów od zbieżność z naszej okolicy? Chciałbym sprawdzić czy coś się nie rozjechalo a nie wiem gdzie jechać.
Kiedyś byłem u gościa na granicy jastrzębie / Zebrzydowice ale to innym autem oraz nawet nie wiem czy to istnieje jeszcze bo było to z 5 lat temu.
Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje to pisać![]()
Ja robiłem w ASO w Rybniku. Ten sam dealer jest w Żorach - bo w Rybniku zlikwidowali zakład. Zapytaj na stacji diagnost.
Arek ja jezdze na ruptawe obok kosciola w kierunku zebrzydowic, tam gdzie opony sprzedaja i za przod wzial mi 60zł