Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Alfa Romeo 147 - pierwsze auto

Użytkownik Embrion
    Auto
    alfa romeo 147

Domyślnie Alfa Romeo 147 - pierwsze auto

Mam nadzieję że mogę tutaj napisać, zaczynam przygodę z Alfa Romeo początkowo szukałem GT aczkolwiek zwątpiłem bo było mało zadbanych egzemplarzy, więc... padło na Alfę 147 i tutaj mam dylemat i proszę o opinię.
    Znalazłem 2 modele w sumie są takie same oprócz tego iż jedna jest ducati corse edytion, pokażę dwa linki do olx.pl powiedzcie prosze co wg Was bardziej opłaca się kupić, z góry dziękuję za opinie 1:http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C35213871.html - wyjdzie jakies 18 tys
    2: http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C35185061.html wyjdzie jakies 17
    Każda opinia jest dla mnie ważna
    Ostatnio edytowane przez donniedarko1 ; 28-11-2014 o 18:07 Powód: pogrubienie

Użytkownik Ogier Avatar dewos
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    147 JTDm 2006r

Domyślnie

1. wg mnie jest to biała alfa z naklejkami ducati corse bose tez raczej niema chyba ze emblematy ktos dziwnie podoklejal (najsmieszniejsza jest ta naklejka na popielniczce) ale z wyglądu jest przyzwoicie szkoda ze tak malo zdjec i tak slaby opis jak masz blisko zobacz posłuchaj.
    2. najciekawsze są plasiki i deska która jest niebieska co jest troche dziwne i pierwszy raz sie z czymś takim spotykam, widać że autko albo miało spotkanie z blacharzem albo tak jak u mnie ma źle spasowane elementy. Autko wygląda ok przynajmniej jak na zdjęciach opis tez nei za duży dopytaj jak amsz blisko pojedz przejedz sie sprawdz jak przyśpiesza jak szybko sie nagrzewa jak odpala na zimnym