co z tymi pinami zrobic ? jak je po zamieniac zeby bylo git
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
co z tymi pinami zrobic ? jak je po zamieniac zeby bylo git
co jest z tymi ponami ! lewa lampa czarny masa szary z czerwonym plus swiatel mijania tylko czemu jak przy wł samym zaplonie mrugam dlugimi a idzie prad na krutkie zamiast na dlugie co jest , przelacznik zly czy co
Dodano po 17 minutes:
powinien pyknac przekaznik jak sie pruga samymi glugimi ?
Ostatnio edytowane przez piotr17 ; 29-11-2014 o 12:30 Powód: Dodano
na szperaczu przy wył. swiatlach plus jest podawany na wszystkie zarowki czego nie powinno byc,wiec cos jest nie tak ?!
zamienilem piny czarny z szaro czerwonym i teraz wszystko gra , po za tym ze krutki gasnie na dlugich bo reszta funkcji swiatel dziala jak trzeba
zamienilem piny w przekazniku j45 czarny z szaroczerwonym , szaroczerwony i niebieski daja zasilanie dla cefki a przy zmianie jest ono utracone i przekaznik sie rozlacza. moja prozba, jak ktos zna sie dobrze na schematach i mogl by mi sprawdzic ktory z pinow zostaje przerwany , niebieski czy szarocerwony ze cefka traci napiecie i czy moge podac mase lub napieciena ktorys z tych pinow zeby cefka przekaznika byla zasilana tez i na dlugich ale zeby nie uszkodzil sie sie przelacznik i cos w instalacji
Dodano po 10 minutes:
Ostatnio edytowane przez piotr17 ; 01-12-2014 o 23:33 Powód: Dodano
Panowie z jakiej kostki i ktory pin moge wziacs plus bo 5 pin kostki C nie ma u mnie zasilania na dlugich wiec potrzebuje z innej plus po przelaczeniu na krutkie zaby wpiac go do 2 pin kostki B , prosze o jak naj szybsza pomoc. Dzieki i pozdrawiam
sprawdzalem kostki przy kierownicy i nie znalazlem odpowiedniego zasilania :-( pozostaje mi chyba tylko kombinowac z przekaznikiem J45 tylko ze juz brakuje mi pomyslow
ma ktos jakis pomysl jak to zrobic zeby nie gasl krutki przy zmianie na dlugie ?![]()
przy przekazniku J45 nie da sie po przekladac zadnych pinow zeby bylo dobrze, no chyba ze ktos ma jakis sposob to prosze o podpowiedz
pomoze ktos znalesc plusowy pin po wlaczeniu swiatel mijania co by utrzymywal sie po zmianie na dlugie ,bo nie moge sobie poradzic z tymi swiatlami![]()