A jak gosc cenowo jest ?co u niego robiles ze polecasz goscia ?
![]()
A jak gosc cenowo jest ?co u niego robiles ze polecasz goscia ?
![]()
Rozrząd (contitech/ruville) + pasek wielorowkowy+ uszczelniacz wałka 8 stówek, potem okazało się, że coś tnie pasek wielorowkowy, winny był krzywy napinacz, zapłaciłem tylko za napinacz a wymianę i nowy pasek miałem za darmo. Miałem wcześniej dwa Fiaty Punto i przerobiłem trochę mechaników, ten na ich tle wygląda na dużo bardziej sensownego.![]()
Yhyw sumie sw. Józefa jest niedaleko mnie
![]()
no to nieźlezadzwonię do niego i do Ital.. zobacze ile kto będzie chciał skasować za rozrąd, bo na tę chwilę tytlko to mnie zalega
![]()
Gdzie najlepiej wymienić rozrząd w V6 w Grudziądzu?
Jest 159 1.9 2009r.
Byłą 147 1.6 120KM 2004r.
Była 166 2.5 V6 24V 1998r.
Była 156 2.4 JTD 1998r.
Było Subaru Impreza 2.0 1997r.
Grzesiu, ja naprawiałem wszystkie Alfy w dwóch miejscach - polecam Ci już któryś raz warsztat PZM-ot na ul. Kościuszki. Na warsztacie stoją często różnej maści auta i chłopaki dają radę.
Poza tym jest jeszcze jedna osoba, która grzebała przy moich Alfach i nie miałem żadnych zastrzeżeń.
Tutaj masz przykładową stronę z dość dobrymi opiniami nt Pana Grzesia![]()
http://dobrymechanik.pl/mechanicy/gr...ubowski-2.html
Polecam G.B. AUTO. Lisi Ogon k. Bydgoszczy. Naprawdę chłopaki znają się na robocie. Naprawiam u nich 5 samochodów + Alfa zawsze wszystko szczerze bez naciągania i krętactw. Duży warsztat, kilka stanowisk, bardzo szybko. Właściciel bardzo w porządku.
Wiecie co tam się dzieje w Ital Performace? dodzwonić się nie idzie, a na maile też nie odpisują.... to jest normalne u nich??
To zalezy kiedy dzwoniles bo z tego co wuem to wlascicuel byl w rozjazdach za granicą w tamtym tygodniu. Najlepiej poszukaj kontaktu na fejsie.
ZFA199 Abarth Punto 2012 165 dzikich italiańskich horspałerów
oraz
ZAR930 145 2.0 20v 155cv Edizione Speciale
The Romanist,Rafau,rakor zapraszam również na http://forum.alfistipolnoc.pl/index.php
W Toruniu jest liczna grupa,która się spotyka,a na naszej stronie znajdziecie wiele ciekawych i pomocnych informacji.
Zapraszam na spotkania![]()