Fotki błędów...
Dokładnie.. ehh... szkoda się denerwować...
Fotki błędów...
Dokładnie.. ehh... szkoda się denerwować...
Zaszpachlowali :p
hehe , dokładnie....
Rozumiem że cena adekwatna do stanu ale pisząc takie bzdury w ogłoszeniu kiedyś kosa trafi na kamień i gość będzie miał nie przyjemności...aha , zapomniałem napisać że do opłat oraz że nie wykryli czy ktoś majstrował przy przebiegu...
Witam
Na poczatku zapytam czy ktoś z forum ogladał juz ta Alfe? i moze sie wypowiedzić cos na jej temat.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-140...C34552253.html
Jestem z Wrocławia i troche dalek mi po nia, tu moja prosba czy ktos w poblizu kto mieszka mogłby ja zoabczyc i wypowiedziec sie na jej temat?? Jak dzwoniłem do komisu to jak wszedzie idealna nie bita itd... kierownik powiedzial tylko tyle ze szyba przednia wymieniana i na maske cos spadlo wiec byla prysnieta ale bez szpachli...
dzikie z gory za pomoc
P.S. to by byla moja pierwsza alfa![]()
Licznik cofnięty stówke minimum. 143 tys km hahahaahha
w dodatku w dieslu z 2004 roku XD 8 X Air bag - o dwie więcej niż z fabryki wyszła XD Nawigacja jako sztuka.
Na zdjęciach ładnie się prezentuje (na 100% po polerce i czyszczeniu wnętrza) ale mnie wygląda na dzwonek z lewej strony: błotnik nie ma uszczelnienia przy progu więc pewnie był wymieniany albo przynajmniej lakierowany, maska malowana więc mogła być też była wymieniana bo poprzednia być może w szybę uderzyła bo szyba też wymieniana. Dodatkowo świeże lampy przednie (wiadomo tak wcale nie musi być ale warto się temu przyjrzeć bo składa się to w całość). Żadnej ryski na karoserii więc albo ktoś robił zapraweczki resztką lakieru z malowania albo przemalował ją całą bo zderzak z tyłu ma jaśniejszy odcień niż błotnik, a jakby był zderzak malowany to było by odwrotnie. Przejechałbym ją miernikiem bo ostatnio modne jest lakierowanie całego auta (oglądałem ostatnio taką brerrę). Lewa strona jest do przyjrzenia się, z tym że trzeba pamiętać że auto ma 10 lat więc coś tam musiało już przeżyć.
Mam do sprzedania Taka samą czerwoną tylko w benzynie. 1.6 120 000 Przebiegu rocznik 2006