Panel boczny, ale który? Chodzi o ten szary materiał (zabudowę)? czy o plastik czy co? Bo nie bardzo wiem niestety. Zaraz podeślę.
Panel boczny, ale który? Chodzi o ten szary materiał (zabudowę)? czy o plastik czy co? Bo nie bardzo wiem niestety. Zaraz podeślę.
Dokładnie, o ten materiałowy w kolorze wykładziny.
2 śrubki. Dasz radę
Dzięki!
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Potrzebuję nadkole plastikowe przednie od strony kierowcy oraz przeciwmgłowe jeśli to superka. bardzo mi zależy na nadkolu bo nie mam wogóle
A więc tak:
Nie wiem czy poszukujesz w siwym kolorze, bo tam był niebieski (welur nie skóra) i na dokładkę materiał był trochę przybrudzony i zniszczony, więc nie brałem.
Trochę za późno kolego, o 10 już byłem w Malborku. Przeciwmgłowe były, ale nie brałem. Wziąłem tylko zderzak a je wykręciłem. Co do nadkola to szczerze się nie przyglądałem.
Śrubki to wywalałem szczerze
Klapki wlewu niestety nie zdążyłem zabrać, być może jeszcze raz będę tam jechał w środku tygodnia, to zabiorę jeszcze resztę.
Dzięki za chęci.![]()
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Auto poszło do rozbiórki? Podasz namiar na złom?
Mam 164 Super 3,0 12v 1996r czarna na czesci kontakt wyłącznie telefoniczny 694 139 322 Kęty Małopolskie
To nie złom, to jest osoba prywatna która posiada jakiś tam plac ze sporym budynkiem. Alfy pozbywa się z tego względu, że wydzierżawia część budynku, razem z kawałkiem placu na której stoi alfa i musi ją stamtąd zabrać, więc sprzedaje na części. Z tego co wiem, jakoś w połowie tygodnia ma ją kasować.
PS. Jesteś z Krakowa, natomiast alfa stoi w Malborku więc praktycznie cała Polska Cię dzieli (Malbork północ). Z tego co się orientuje, właściciel preferuje demontaż i odbiór własny. Nie wiem jak z kurierem bo ja wpadłem tam osobiście.