Nic nie szkodzi, przyzwyczaiłam sięMało tu kobiet, więc pomyłka zrozumiała
![]()
No Alfa, no fun!
Ciekawa imprezka się zapowiada , będę śledziła temat .Może i my się wybierzemy. Zobaczymy co z tego wyniknie .
Takie moje luźne przemyślenia na temat imprezy. Skoro to będzie 1 Maja czyli dzień wolny od pracy to pewnie miejscem spotkania może być np.Galeria Europa Centralna blisko A4 czyli w miarę fajny dojazd później stworzyć kolumnę aut i zrobić przejazd A4 3 pasy czyli można sobie jechać te 80km/h nie przeszkadzając zbytnio innym i przejechać w stronę katowic np. na lotnisko Muchowiec gdzie spokojnie tyle aut wjedzie i tam zrobić grilla lub pościgać się na 1/4mili. Tylko nie wiem czy sponsorzy będą na tyle hojni żeby to ogarnąć![]()
Sponsorzy są ogarniani. Miejsce jest ustalane, bo są 3 propozycje co do finalnego spotkania. Panie i panowie przybywajcie licznie!
Na oficjalnym wydarzeniu na Fb jest już prawie 300 zdecydowanych na przyjazd, a wydarzenie ma dopiero kilka dni.
Ponadto rozgłos o wydarzeniu na pewno przyniesie nam film dla TV Silesia, może i TVN Turbo się pokusi. Jeżeli ktoś ma znajomości i chęci w promowaniu rekordowego przejazdu Alf to chętnie zapraszamy![]()