Marek z pierwszym zdaniem się zgadzam. A co do mody... Alfa powinna wyznaczac trendy a nie za nimi podążać :-)
Wysłane z Sony Xperia
Marek z pierwszym zdaniem się zgadzam. A co do mody... Alfa powinna wyznaczac trendy a nie za nimi podążać :-)
Wysłane z Sony Xperia
no i wyznacza...... w 2010 ogłosiła 7 nowych modeli do 2014.... teraz ogłasza siedem nowych modeli do 2018......))
Julka miała, być bodaj w 2008, pojawiła się w 2010.
Julia miała być w 2012, będzie może w 2015?
Sprzedaż miała być 400 tysiecy sztuk w 2014.....
Jest 40 tysięcy)))
A inni po prostu produkują samochody, mnożą wersje, zarabiają.....A Alfa wyznacza...
Miała być produkowana w Stanach, miała być produkowana we Włoszech, ma mieć mniejsze modele, ma nie mieć mniejszych modeli, przedni napęd, tylny napęd.....
Wyznaczanie na całego))))
Ostatnio edytowane przez KRS ; 09-12-2014 o 12:09
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Cali Włosi. Ale w końcu się na coś zdecydują... przecież Rzym nie od razu zbudowano![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
baaa... nie od razu zbudowano, a nawet jak zbudowano, to spalono...))
Neron Marchionne)
Skoro spalono, to dlaczego jest na mapie? A własnie- odbudowanoTak ja teraz Alfa... mam nadzieję.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Panowie, przynajmniej mamy o czym podyskutowaćczy chcielibyśmy żeby Alfa klepała kolejne, podobne do siebie modele w różnych klasach? A może na to też przyjdzie pora, w końcu po co Sergio tak uparcie trzymałby AR w swoim portfolio?
Dobre pytanie, Szymek![]()
A jak tu wchodzę to tylko reklamy VW i Skody. Tak jakbym w kościele słuchał,że jedynym Bogiem jest Allah![]()
156 była ładna, 156 po licie wyszła jeszcze lepiej. 159 nadal wygłada super. Więc jesli (wyczekiwana) następczyni bedzie trzymać tendencje coraz ładniejszych projektów, to warto poczekać. Byle by tylko nie dano przodu a'la Mito czy Giulietta, bo mi się po prostu nie podoba dopasowywanie na siłę, przodu z 8C do takich samochodów, po to by tylko upodobnić modele do siebie. 8C wygląda obłędnie, a Mito z tym przodem, wygląda (delikatnie rzecz ujmując) dziwnie.
![]()