Masz rację z tymi tendencjami ,dziś jest moda na wyróżnianie się z i tak już ,,kolorowego'' tłumu ,w modzie jest bycie oryginalnym stąd te trendy o których piszesz ,nawet jak masz coś rzadko spotykanego ,to najlepiej jest to jeszcze przerobić żeby było jeszcze inne od wszystkich przykładem jest teraz tak modny cafe-racer. Myślę ,że dzisiejsza motoryzacja pójdzie w tą stronę ,że będzie można w przyszłości prawie stworzyć swój indywidualny samochód bo gama dodatkowych opcji doboru poszczególnych elementów łącznie z kolorami ,fakturami itd,będzie tak duża ,że ciężko będzie znaleźć dwa tak samo wyglądające auta.Wtedy ja jako stary już człowiek podjadę swoją gtv ...o ile mnie do niej jakoś upchną i nie połamią kości przy tym.....
Bosmal fajny egzemplarz i dobry przykład na to jak coś trochę zapomnianego szybko zyskuje na wartości....widziałem nawet odcinek na tvn turbo robili renowację Bosmala...składanie i rozkładanie dachu, tam jest po prostu taka technologia zastosowana ,że bez wybitnych zdolności manualnych mocnych nerwów i trzy miesięcznym przeszkoleniu w NASA... nie podołasz ....ale takie były realia PRL...dlatego teraz jest tak wyjątkowy...![]()