Czy zna ktoś dobry warsztat gdzie mogę oczyścić i zabezpieczyć przed rdzą podwozie mojej belli? Najlepiej Wrocław lub najbliższa okolica.
Czy zna ktoś dobry warsztat gdzie mogę oczyścić i zabezpieczyć przed rdzą podwozie mojej belli? Najlepiej Wrocław lub najbliższa okolica.
Wie ktoś gdzie we Wrocku regenerują odbłyśniki reflektorów?
Jeśli sam wyciągniesz odbłyśnik z reflektora to możesz oddać tu: http://www.vacmet.kn.pl/
Odbłyśnik soczewki mam już na wierzchu.
Dodano po 6 minutes:
Dzwoniłem do nich i trwa to min.3 dni:-( Nie mogę być tyle bez auta.
Ostatnio edytowane przez pabloXXL ; 29-11-2014 o 16:29 Powód: Dodano
Obawiam się że bez cięższego sprzętu się nie obędzie (szlifierka, myjka ciśnieniowa, itp) także chyba wole to oddać komuś bardziej doswiadczonemu. Dlatego też zapytalem tutaj o kogoś zaufanego kto na odpierdziel tego nie zrobi. Ale juz dostałem kontakt na ostatnim spocie.
ktos ostatnio korzystal z uslug bogulaka na karkonoskiej ? kiedys byl tam jeden troche starszy bardzo dobry mechanik, pozniej slyszalem ze zatrudnil kilku gowniarzy zamiast niego, orientujecie sie jak jest teraz ?
Witam. Potrzebuję zrobić parę rzeczy w mojej pierwszej Alfie. Na pewno wymienić termostat, sprawdzić EGR, klapy wirowe,znaleźć przyczynę braku mocy i wysokiego spalania. Poszukuję dobrego serwisu który nie zedrze ze mnie skóry, bo nie wiadomo co konkretnie wymienić trzeba na terenie Dolnego Śląska. Muszę też wymienić olej i zrobić ogólny przegląd gdyż autko kupiłem dopiero miesiąc temu.
Poczytałem trochę i dobre recenzje zbiera Bravo Serwis na Partynickiej i Irbis na Paprotnej.
Co polecacie, szukam fachowców co znają się na Alfach, mam zwyczaj dbać o swoje auta więc jeśli serwis będzie dobry będę raczej odwiedzał go regularnie.
Proszę o radę, z góry dziękuję...
Od ponad 4 lat robię swoją 147 w Irbisie i jeszcze się nie zawiodłem. Jakoś specjalnie tani nie są, miewają spore kolejki ale warto. W międzyczasie próbowałem Bravo Serwis (spartaczyli robotę ale o tym już wcześniej pisałem na forum) i Bogulaka (też się wypowiadałem-szału ni ma). W Irbisie wydaje się, że nie naciągają na jakieś wymyślone bzdety (do końca nigdy nie można być pewnym), na robocie się znają, wszystko dokumentują odpowiednim wydrukiem. Dla stałych klientów zawsze znajdzie się jakaś zniżka, na każde pytanie starają się fachowo odpowiedzieć, bez zbędnych fochów i kręcenia nosem. Polecam (i nic z tego polecania nie mam).