Bardzo fajna inicjatywa. Postaram się pojawić, ale piszcie na forum co i jak, bo fejsa nie mam i mieć nie będę![]()
Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy, ile to jest 600 alf, Nie wiem , czy zarządca parkingu ( Czytaj EUROPA CENTRALNA) będzie zadowolony, jak tyle alf zajedzie na parking - zawsze wśród nas znajdzie się jakiś debil, co zacznie palić gumy itp... Ja osobiście bez policji tego nie widzę. Myślę że taka impreza potrzebuje załatwienie kilku zezwoleń, Niektórzy nie zdają sobie sprawy jak to powinno wyglądać... Sądzę , że przejazd autostradą, bez niezbędnego że tak nazwę zabezpieczenia przez odpowiednie służby, może się komuś nie spodobać. I tu data 1 maja chyba nie będzie na pewne rzeczy miała wpływu.
Byłem na zlotach organizowanych przez japońskich miłośników aut gdzie spotykaliśmy się w około 200 samochodów na parkingu M1 Czeladź w Niedzielę gdzie byli również normalni klienci i dyrektor galerii wcześniej poinformowany nawet się cieszył że to u niego będzie taka impreza bo to zawsze mała reklama, także raczej o to bym się nie martwił. A jeśli chodzi o policję to również sobie nie wyobrażam że mogło by ich zabraknąći myślę
że organizatorom również.
napewno nie będzie to żaden z parkingów sklepowych. myślimy raczej o czymś wielkim. jak sponsorzy dopiszą to może nawet i płyta lotniska na muchowcu/ albo zrobimy sciepa bo wynajem lotniska to koszt 10k
moja SIWO 9 --------> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...szara_9_a.html
Ja będę, a mogę też napisać do koleżanki z Holandii, może przywiezie ekipę Alfisti.
Jak ktoś pisał, poinformować TVN Turbo tez fajnie by było.
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Może ktoś przypomnieć linka fb?
Bardzo proszę
https://www.facebook.com/events/1527...y_type=regular
Również się piszę.
Co by nie było będzie grubooo . To szansa dla każdego by stworzyć coś historycznego . Ja tam z niepohamowaną radością powiesiłbym w salonie ramkę z odpisem rekordu . Dzieciom o tym będę opowiadał![]()