Ebol, dzięki za linka.
Cena z wysyłką wydaje się bardzo przystępna - około 580 zł.
Dokładnie tyle samo kosztują EIBACH ale -35 mm, pytanie jak wygląda kwestia jakości NOVITECA w porównaniu do EIBACH
Ebol, dzięki za linka.
Cena z wysyłką wydaje się bardzo przystępna - około 580 zł.
Dokładnie tyle samo kosztują EIBACH ale -35 mm, pytanie jak wygląda kwestia jakości NOVITECA w porównaniu do EIBACH
podpowiadam![]()
A propos Noviteca - ten model to chyba jedno z największych cacuszek jakie można założyć do Alfonsów:
n10_mit-novitec-emblem_19_s_720x600.jpg
http://www.novitec-sportiva.com/medi..._s_720x600.jpg
Na allegro jest Brera z takimi felgami , wygląda bardzo ładnie![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Witam Panowie.
Posiadam na oku felgi 18" 5x112 8,5J ET50.
Czy wejdzie to do 159 bez problemu czy trzeba dać dystanse?
Przy takim ET boje się że felgi mogą wejść za bardzo w auto.
Jakie jest wasze zdanie ?
Pozdrawiam.
Misiek ja kolejny raz zaprzeczę teorii ,że jak tanio to do dupy . Wczoraj przywiozłem 19" szprychy Ti oryginalne w stanie niemal idealnym ( kilka drobnych rys ) i dałem za komplet z dekielkami 1700pln . Najlepsze ,że gość który je sprzedawał ( sciąga felgi z aut sprowadzanych ) nie wie co miał i wystawione były za 1280pln . Dałem za nie "aż" tyle co dałem bo ktoś je zaklepał po kilku sekundach po pojawieniu się ogłoszenia więc musiałem być przekonujący . I dalej będę się upierał ,że za 4000-5000 to można auto kupić a nie felgi![]()
Też bym kupił![]()
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 8V 163KM | 345Nm
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155km
a zaprzeczaj sobie ,tylko zastanów sie i poszukaj ogloszenia z tymi felgami ktore wrzucilem,i przeczytaj ich opis,i wtedy odpowiedz sobie czy one sa idealne i warte tej ceny.
A miales nie bawic sie w miska i alcesa,a tu prosze.
Dodano po 2 minutes:
i nie twierdze ,ze tanio to do dupy.tylko idealne nie zawsze jest idealne
Kiedys Ty z kolei napisales jak podeslalem Ci link do fel Ciapola ze to nie sa felgi bo spawane a tu prosze ,teraz beda Twoje.
Jak jestes kozak to daj 6k i zalatwie Ci 20 Noviteca z oponami,wchodzisz?
Ostatnio edytowane przez misiu7911 ; 17-12-2014 o 17:18 Powód: Dodano
Misiek ja wiem co pisze w ogłoszeniu i masz racje . Tyle ,że od tysiąca dni i nocy w temacie wychodzicie z założenia ,że za dobre trzeba słono zapłacić ( Alfoskie ) a ja twierdze ,że trzeba poprostu szukać okazji . Od Ciapka wiem ,że jedna spawana ale delikatnie od rantu i widziałem jak ( spaw nie zeszlifowany do zamaskowania tylko zostawiony by jak najlepiej trzymał ) . Choć ogólnie takiego czegoś nie popieram ale tu jest wyjątek. Hahahha i nie bawie się w Miśka i Alcesa (żeby wam konkurencji nie robić
) - kupiłem na chwile 18" ( pisałem od początku ,że przejsciowo aż żona ogarnie samochód ) i ,że szukam czegoś większego ( na zime mam 16"
) . Co do kozaka to... po co mi 20" Noviteci od ciebie za 6k jak je trafie na OLX za 3k hahahhah . Misiek bez napiny . Na TV6 leci "Łowcy Okazji" -ja będę w następnym odcinku
2014-12-17 16.53.11.jpg
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 17-12-2014 o 17:56