Mnie dzisiaj nie będzie bo lecę na 19.00 do Katowic na mikołajkowego spota grupy Górnego Śląska![]()
Jak bd stac jeszcze to bd mogl przyjechac po 21 tak koncze prace
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
żeby tradycji stało się zadośćzdjęcia muszą być ; D
A co tam wlazło pod spód? :p
Czyja ta 147 na blachach RLA? czyżby w końcu ktoś z moich okolic?![]()
[QUOTE=rafal727;1540319]Czyja ta 147 na blachach RLA? czyżby w końcu ktoś z moich okolic?
to mojatrzeba sie kiedyś zgadać
![]()
> SPOT<
Z racji tego, że bd to najprawdopodobniej ostatni luźny piątek przed świętami jak i nowym rokiem, zrodził się myśl ze będzie to najprawdopodobniej ostatni spot w tym roku, bo potem nie będzie już czasu bo to święta, rodzina, choinkę trzeba ubierać a to jeździć za alkoholem na nowy rok żeby nie brakło itd![]()
Tak wiec zapraszam w piątek (19.12.14) na spotkanie, i zawsze to lepiej jak by nie było tej drugiej części rodziny tej "oramkowanej", złożyć osobiście życzenia
tak wiec podsumowując SPOT w ten piątek tradycyjnie 19*30 do 20 zbieramy się na podpromiu a potem przejazd w cieplutkie miejsce gdzie da się spokojnie posiedzieć i porobić zdjęcia ^^
Tak wiec mam nadzieje że frekwencja dopisze i do zobaczenia w piątek![]()
Napiszcie mi sms juro gdzie sie zatrzymaliscie ja o 21 koncze pracę proszę na mnie czekac![]()
Ja niestety nie dotre na spota sila wyzsza (angina)
Oki Domisdzwon do mnie i ciesze się ze AR juz zdrowa^^
No Barti to prosimy przesłać faksem usprawiedliwienie od lekarza^^ a tak serio to wyzdrowiej do jutra^^