Jak dla mnie to ekran jest za daleko żeby obsługiwać go ręka. Musiał by być z przodu wnęki a nie z tyłu.
Jak dla mnie to ekran jest za daleko żeby obsługiwać go ręka. Musiał by być z przodu wnęki a nie z tyłu.
Z racj ze temat jest podobny, a nie znalazłem lepszego wątku na forum postanowiłem tutaj zamieścić swoje pytanie. Mam oryginalna nawigacje w Giulietta (tą z chowanym w desce wyświetlaczem) , ale w radiu brakuje mi karty sd-gdzieś znikła. Mam pudełko i być może są tam jakieś kody do niej. Powiedzcie mi, czy jest w ogóle możliwość dostania gdzieś tych map, czy jeżeli wgram je na kartę sd, to nawigacja normalnie będzie działać? Rozpracowywał ktoś z Was już może ten temat? To samo z językiem polskim, da sie spolszczyć bez interwencji serwisu?
Kartę dostaniesz odpłatnie w ASO po podaniu nr VIN
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Zastanów się czy to ma w ogóle sens. Aktualizacja mapy Navteq dla Giulietty to paręset, circa 1000 pln. Za to masz z siedem lat aktualizacji Automapy w wersji Europe, minimum raz na kwartał. Nawet dodając koszt zakupu odrębnej nawigacji - urządzenia, i tak się bardziej opłaca.
a na czym polega problem z mapami? Nie da sie sciągnąć ich z jakiegoś źrodła i zgrać na kartę albo skopiować z innej karty sd np z innej Giulietty? Bardziej myśle w tym kierunku, o ile to wykonalne...
Ano na tym, że to nielegalne. To po pierwsze. Po drugie, mapę masz przypisaną do karty a kartę do auta.
W Giulietta z nawigacją kupionej w maju tego roku jest oryginalna mapa z 2012Q1, delikatnie mówiąc nie podoba mi się to.
Wszyscy milczą na ten temat, może dzisiaj ktoś coś napisze - jak to zmienić.