Mdx pozdroszkoda ze jutro nie moge byc bo chętnie bym sie poslizgal
ps kiedy ty nam foto zrobiłeś
![]()
Mdx pozdroszkoda ze jutro nie moge byc bo chętnie bym sie poslizgal
ps kiedy ty nam foto zrobiłeś
![]()
Dzięki chłopaki za przybycie było nas mało ale całkiem sympatycznie...
a co do fotki to robił nam ją jak gadalismy... pozdrawiam i do nastepnego...
Qrcze widzę, że była fajna zabawa. Szkoda, że nie dałem rady..Ale za to jutro w przerwie między zajęciami podjadę nadrobić zaległości na lotnisku ( z Mechanicznego na lotnisko rzut beretem
Mam nadzieję, że śniegu dużo bo w zeszłym tygodniu robiłem całe zawieszenie... Pozdrawiam
P.S Mdx jak coś będziesz wiedział o jakieś kolejnej imprezie z Subarkami to daj znać. Nie mogę przeboleć, że dzisiaj nie dałem rady![]()
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
HEJ KOLEDZY i koleżanko)) Ja też dziękuje za wasze towarzystwo, MDX: przypadki chodzą po ludziach hehe
Ja dzisiaj coś druknę i pasiłoby zachęcić tych nowych alfistów do przybycia na forum
Niech już będzie wiosna heh![]()
było super! już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania, mojej dziewczynie też się podobało a szczególności podobało się jej Mito i się jej nie dziwie bo mi też strasznie się podoba.
P.S. sorka że tak szybko uciekłem ale niestety musiałem, obiecuje że na kolejnym zlocie będę dużej
Pozdrawiam!
Ja rowniez byłbym chętny na karteczkiwrazie czego mozesz wiecej druknac i sie ugadamy oczywiscie zwrócę koszta
![]()
SPOKO NARAZIE CZEKAM NA NOWY TUSZ MIALEM MIEC 2 DNI TEMU. Moze w sobote??
Oki BYKak jak bedziesz mial projekt ulotek to wrzuć na forum zobaczymy jak to wygląda![]()
ooo bardzo dobry pomysł .... popieram dragona...