gdzieś w czeluściach netu wyczaiłem info o spocie 04.01.2015 w Częstochowie dla Górnego Śląska
Prawda to?![]()
gdzieś w czeluściach netu wyczaiłem info o spocie 04.01.2015 w Częstochowie dla Górnego Śląska
Prawda to?![]()
Bocian koledze chyba chodzi ze organizuje grupa górny slask z fb.
Nie wiem to pytam i tyle
Bez zadnych podtekstow ( bo ostatnio czytalem jak to jeden "kolega" na info o spocie odpisal "ale to nie spot gs"...
A ze fb nie kazdy ma to i za wiele kazdy sie nie dowie bo grupa gs jakos woli pisac na fb w zamknietej grupie do ktorej nie kazdy ma dostep *
* - powyzsze zdanie to moja calkowicie subiektywna opinia i oczywiscie wielu moze sie z nia nie zgadzac![]()
Bocian zgodze sie z toba ze spotkania ktore omawiaja na fb powinni zalozyc i na forum temat zeby ludzie chcacy przyjechac mogli odczytac bo nie kazdy posiada fb a jest duzo nowych forumowiczów ktorzy chcieliby pojawic sie na jakims spocie zlocie itd itp.
A ja się akurat zgadzam z powyższym
Nauczony jestem ze info o spocie jest na forum, a nie na fejsie.
Fejsa nie posiadam i nie zamierzam posiadać specjalnie dla górny śląsk żeby się dowiedzieć czegokolwiek...
Czasem się od kogoś coś usłyszy, jak np info od kolegi NAZAR że jest coś organizowane w Żywcu..chętnie poczytałbym na forum coś więcej na ten temat, no chyba że impreza ograniczona tylko dla użytkowników FACEBOOK**
** - powyzsze zdanie to moja calkowicie subiektywna opinia i oczywiscie wielu moze sie z nia nie zgadzac![]()
![]()
Witam, mało widocznie przebywacie także na forum , bo wszędzie informacje są gdzie i kiedy się spotykamy.
Info o Żywcu , czy o spotach piątkowych także znajdziecie tutaj na forum
To pomóż mi przyjacielu i wskaż temat o imprezie organizowanej w Żywcu na 90 osób z noclegiem.
Na takie większe impry przeważnie się zakłada osobny temat..i zapisy![]()
Pomogę tyko nie dziś![]()
Jestem na telefonie i zaraz zaczynam imprezę![]()
Także życzę Szczęśliwego Nowego Roku i wszystkie informacje będą nie bawem dostępne na www.ar-gs.pl dla tych co nie mają FB
O zywcu jest w dziale "zloty imprezy spotkania" - nieco nizej
Ale o 04.01 nie widzialem nigdzie
Schowali zebym nie widzial
A to na forum juz nie bedzie info tylko na args ?
Tylko mi znowu nie pisac ze sie czepiam - bo to nie czepianie tylko sie pytam po prostu
Bo skoro spotkac czy poznawac maja sie ludzie z forum to tak jakos pasuje zeby na forum info bylo![]()