Wątpię żeby ci przymarzał, u mnie pod blokiem ciągle mam zaciągnięty ręczny, a linki też zauważyłem że mam w nie najlepszym stanie i do wymiany ale nie zamarzł jeszcze, po prostu chyba się linki kończą.
Wątpię żeby ci przymarzał, u mnie pod blokiem ciągle mam zaciągnięty ręczny, a linki też zauważyłem że mam w nie najlepszym stanie i do wymiany ale nie zamarzł jeszcze, po prostu chyba się linki kończą.
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 01-01-2015 o 23:58
wymieniane byly linki... Jak auto sie rozgrzeje to jest wszystko ok xd a denerwuje mnie to bo w 46 mi lekko reczny chodzi i fajnie sie bączki krecia w 47 nie wychodzi mi xD
Pierwsze narty zaliczonewarunki byly cudne
![]()
jaki ostatni gwizdek?:p dopiero zima sie zaczynaJa teraz mam szkole. Hmm. Pod koniec przyszlego tyg mozna na nocne do swieradowa jechac
w czechach jest tez mocno zlodzone bo wszedzie 80% sztucznego sniegu. Taniej wychodzi jechac do swieradowa niz do czechPaliwo 30zl, karnet 40zl. = 70zl :> a do czech karnet na 4h w dzien jakies 400korun to juz masz 70zl xd i jedz se tam.
Gdzie do Świeradowa masz takie tanie bilety do dostania??
http://skisun.pl/cennik
Dodano po 2 minutes:
Za godzinę będę w DZG - więc uważać na srebną alfę 166![]()
Ostatnio edytowane przez owczar ; 04-01-2015 o 13:05 Powód: Dodano
nie lubie jezdzic caly dzien tylko max 4h,a jak mam jechac w jedna strone 2h to mi sie nie chce :p
sie jest stalym bywalcem sie maGdzie do Świeradowa masz takie tanie bilety do dostania??![]()