225/45 to wcale nie tak duzo tej gumy wg mnie oczywiscie
Sam mam teraz na zime 235/45/18 przy tym obnizeniu Ti i jest nawet ok
Fotke ci moge potem wrzucic jak potrzeba
Jakbyś wrzucił fotkę, to było by super. Dzięki.
Drodzy Koledzy AlfistiW Nowym Roku życzę Wam mniej nerwów a więcej wyrozumiałości dla wyborów innych kolegów alfisti, bo widzę że rozmiar felgi budzi tu ogromne emocje
Producent przewiduje duży wybór w tym zakresie i staram się zrozumieć, że to ważna kwestia..
Jednak jak ktoś chce dalej debatować co ewentualnie oznacza i czy coś w ogóle oznacza jak ktoś sobie kupi taki czy inny rozmiar to prive, bo wycieczek osobistych w tym temacie nie będzie.
Czyli staropolskie powiedzenie ,, Pokaż mi swoją alufelgę a powiem Ci kim jesteś " nie ma tu racji bytu ....
Pozdrawiam.
Bociek ale TI to chyba -25mm?? Nie obraz się ale koza jak ciul ( tobie tył siedzi niżej niż przód ). To ja chyba mam springi z Ti albo jakieś inne bo mi niżej stoi niż seria a jak patrze na twoje fotki to przy tej samej oponie podobnie . Teraz już wiem ,że te -40mm to będzie chyba rozsądniejszy wybór niż -30mm Eibacha .
Ps. Fajnie leżą te "precle" w 18" . Chyba nie kupiłeś ich od "Mr.Original"?![]()
Bocian, faktycznie nie jest źle ale na 225/40 tej gumy jest jeszcze mniej i po prostu ładniej to wygląda.
Nazar, masz upatrzone już może konkretnie jakieś -40 ? U mnie chyba koniecznie (-30 wydaje mi się, że za mało).
http://zapodaj.net/8e8aa661d9ceb.jpg.html
Ostatnio edytowane przez Ernest ; 02-01-2015 o 17:42