ja to bym kupil takie gumowe wycieraczki z Logo alfa romeo + napis alfa romeo+ mniejszy napisz na brzegu Alfaholicy![]()
CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
ja to bym kupil takie gumowe wycieraczki z Logo alfa romeo + napis alfa romeo+ mniejszy napisz na brzegu Alfaholicy![]()
Pewnie palne głupotę ale wszystko przez mój brak aktywności na forum. Przepraszamflatbeet zamawiam u ciebie dywaniki jeśli tak to wersja premium do GTV:
![]()
mówisz że chcesz zamówić na zimę eleganckie materiałowe dywaniki samochodowe ?nie szkoda by Ci ich było ? bo ogólnie ławto dostrzec trend że zimą nikt dywaników nie zamawia i dlatego zapisy wstrzymaliśmy do wiosny, zapewne w marcu ruszymy ponownie więc pozostaje Ci jeszcze ze 2 miesiące cierpliwie poczekać
![]()
Moja bella w zimę nie jeździPoza tym powolutku ją wykańczam to stanu belli
![]()
Chciałbym napisać, że te dywaniki spisywały się nadzwyczaj dobrze w zimie. Błoto się tego nie ima. Wystarczy wyciagnac, wytrzepac, założyć i jak nowe. To gumowe się bardziej brudzą bo błoto przusycha i na sucho nie odczysci.
dywaniki bardzo dobre, u mnie służą dobre 3-4 lata, już nie pamiętam ile dokładnie. Tylne w stanie idealnym bo wiadomo nie są tak eksploatowane, natomiast przede wszystkim ten od kierowcy wytrzymuje bardzo długo. Intensywnie używany w sezonie letnim. Wiec chętni niech się nie zastanawiają tylko biorą. Albo inaczej czekają cierpliwie do wiosnyBo te z alledrogo to kiszka totalna. Forumowe jakościowo mogę porównać do oryginałów z ASO.
no moje mam juz jakies ponad 2 lata i tez uwazam, ze sa BDB chociaz uwazam jak moge zeby nie poniszczyc![]()
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Moze sie ktos pochwalic jak wygladaja te dywaniki czarno czerwone w 147 ?
W marcu to i ja się skuszę. Może i dwa komplety. Do mojej "siódemki" i rodziców "dziewiątki".![]()
Bardzo chętnie zakupiłbym wersję premium, mam nadzieję że wkrótce będzie taka możliwość![]()