Nordglass masz też na Obornickiej, zaraz przed wiaduktem, również polecam.
Nordglass masz też na Obornickiej, zaraz przed wiaduktem, również polecam.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Nie wiem czy w Nordlass dają swoje szyby, jeśli chcesz Piklingtona to osobiście robiłem na w Jurpolu, Kordeckiego 38 - rano odstawiłem, po pracy odbierałem. Nie mam zastrzeżeń.
czy któryś z tych trzech polecanych mechaników specjalizuje się w LPG? miałem tą wątpliwą przyjemność, że kupiłem zagazowane auto w Niemczech i chciałbym kilka rzeczy sprawdzić w końcu.
Wdł mnie powinieneś poszukać warsztatu który montuje takie instalacje jak twoja. Możliwe że jest niechlujnie zamontowana albo po prostu wymaga regulacji.
Jakiś dobry mechanik w Poznaniu na zawieszenie do AR 156 bo mój "miastowy" już powoli ręce rozkłada...a coś nadal puka i puka ?
Próbowałeś u p. Maruniaka? Polecam p. Łukasza.
Nie nie, jeszcze nigdzie nie próbowałem, bo cały czas łudziłem się, ze ten mój to ogarnie, ale jednak się myliłem... Możesz podać namiar ?
Ja tam polece Pana Kotowicz na Starołęce. Co prawda dopiero mam zamiar do niego jechać ale z oczu dobrze patrzy i widać, że się zna. Pojechałem do niego z polecenia znajomego na sprawdzenie auta przed zakupem. Więcej będe mógł powiedzieć po poniedziałku.
gumy stabilizatora sprawdzał ? jak nie to masz winnego
147 powodów do zadowolenia
Myślę że twój wybór między trzema polecanymi warsztatami w Poznaniu możesz uzależnić od ich lokalizacji: Nagórscy Luboń/Łęczyca, Kotowicz -Starołeka i Maruniak -Wola.