Witam, we Wrocławiu, konkretnie w Leśnicy stoi 90 koło warsztatu samochodowego do którego wjazd jest na "rogu" ulicy Snycerskiej i Alojzego Majchra. Jest tam wjazd na teren bodajże starego młyna i w głębi placu jest właśnie warsztacik w którym można będzie chyba dowiedzieć się czegoś na temat 90-ki. Piszę chyba. ponieważ auto nie stoi pod warsztatem a sam warsztat ma specjalizację Audi-VW ale myślę że Jacuś zainteresował się tym wynalazkiem choćby ze względu na nietypowy wygląd Alfiny, więc raczej będzie w stanie przynajmniej wskazać właściciela. Mieszkam z drugiej strony miasta więc nie pomogę ale jeśli ktoś tamtędy jeździ może zaglądnie w celach poglądowych.
NO TO WPADŁEM...
to ja porosiłbym kogos o namierzenie wlasc hm?:>
Witam ponownie. Jak udało mi się dowiedzieć ta 90 ma 3.0 pod maską i czeka na swoja kolej w warsztacie o którym wspomniałem. Z tego co zrozumiałem ma mieć wgrany nowy, troszkę podciągnięty program do kompa. Niestety nie jest na sprzedaż. Tak nawiasem, oglądną ją ktoś??
NO TO WPADŁEM...
czyli swap
Redzi! Znam człowieka w Czechach, który ma trzy Novanty i 2.0iE chce sprzedać. Daj znać na priv jeśli kontakt Ci w czymś pomoże. A poza tym zdradź, jak już Cię kilka osób prosiło, do czego Ci taki kontakt
PS. będziesz na zlocie w lipcu?
A na marginesie: jak się bella bianca miewa? We wtorek będę we Wrocku i jakbyś miał chwilę, to chętnie bym 'oblukał'. Niestety przyjadę pociągiem, około 14tej kończę pracę, a potem pokręcę się po mieście albo wybiorę się do Ogrodu Botanicznego i koło 18tej będę wracał.
Witam. Moja piękność ma się w miarę dobrze. Stoi w garażu całą zimę z powodu awarii silnika i czeka na mnie aż wrócę z budżetem. Ostatnio pojawiła się opcja żebym ją zabrał ze sobą do Londynu ale jeszcze się zastanawiam. Jak Twoja czerwona rakiecinka???
NO TO WPADŁEM...
Niestety przez mało udany, kryzysowy rok jest bez zmian. W lipcu pojechałem nią w Youngtimer Party i poduszki pod silnikiem zaczęły mocno się uginać.
V youngtimer party - Motoryzacja > Samochody osobowe - Fotosik.pl
Od tego czasu traktuję ją raczej delikatnie. Przynajmniej delikatniej niż na YTPCzyli Cię jutro we Wrocku nie poznam? Szkoda
Mam nadzieję, że wrócisz na 10-12 lipca na zlot w Poznaniu.