Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Luke jestem podobnego zdania i ostatnio zostałem zjechany przez Kolegów forumowiczów za to, że promowałem ściągnięcie Alfy na własną rękę (sam przyjechałem na kołach z Włoch) zamiast kupować w PL ale...
Zapytany o fachową poradę przez znajomego postanowiłem najpierw, przed wizytą w tym komisie zapytać Was. Może coś w tym konkretnym ogłoszeniu zobaczycie pomijając fakt, że jest z Francji. Np gałka selspeed...
Wojtek gałka jakby selspeed ale czy nie działa on góra/dół? A łopatki przy kierownicy? Wyprowadź mnie z błędu jeśli się mylę...
Dzięki
Ostatnio edytowane przez Wuoh ; 07-01-2015 o 22:55
Powiem Wam że kupienie 159 wmiare zadbanej z oryginalnym przebiegiem w kasie do 30tyś graniczy z cudem
ta fajnie wygląda
http://www.mobile.de/pl/marka/alfa-r...201888952.html
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
http://www.fiat-lancia.org.rs/Manual.../Selespeed.pdf
Tak to wyglądało w 159. 2.2 JTS z Selespeed to nie jest jakaś niespotykana kombinacja, przeszukaj sobie mobile.de
Zdarza się kupić auto z Francji bez wypadkowe. Więc nie przesadzajcie. Zresztą tu nie chodzi tylko o Francję. Jeśli sami nie poszukacie ogłoszenia z za granicy to nie będziecie nigdy pewni. Ja jak szukałem to wszystkie alfy w pl poniżej 200tys a na zagranicznych stronach te sama roczniki powyżej 200tysdziwne co?
Heh. Handlarz jest zawsze handlarz. Kit musi napisać żeby sprzedać. Ale może ta alfa akurat jest bez wypadek. Przyjechała na silnik albo jest kradziona
![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Czolem,
VIN tego auta to ZAR93900007269429. Miałem chyba słabszy dzień bo nie zauwazylem ze to selespeed, ale ze eper mnie oswiecil to dalej już nie drazylem tematu. Ale jak jesteś z Bialego to pewnie i tak bys się dowiedziałIMO jak dla mnie selespeed i 2.2 jts to już za dużo szczęścia w jednym
Mimo ze w nowszych modelach selespeed działa już znacznie lepiej niż w starych 147
W każdym bądź razie auto na pewno jest z 2010 roku
wcześniej było w komisie w suwalkach za 39k, później przewedrowalo do tego komisu w Bialymstoku i cena stopniowo spada z 37k do obecnej 33 990
Możesz poprosić usera alfa który viny rozkodowuje ale jak się uprzesz na sprawdzenie w ASO to w Konrysie czy Polmozbycie powiedzą Ci to dokładnie to samo
Powodzenia w zakupie
Ostatnio edytowane przez pieta ; 08-01-2015 o 10:01
Haha![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
haha ninja editw sumie ten watek sluzy do nabijania postow so whatever
![]()