widuję ją czasami tu i tam na mieście. Ameliniowa alfa ...
widuję ją czasami tu i tam na mieście. Ameliniowa alfa ...
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Amelinium sie nie maluje!
Hej. Troszkę obok tematu, ale spytam. Zamierzam sprowadzić Brere z Niemiec, ale chętnie reanimowałabym swojego Fiata jako autko dojazdowe do pracy do tego czasu. Niestety, ciągle co stoi u jakiegoś mechanika, pojeździ miesiąc, klops i problem ze sterowaniem zapłonem powraca. Autko dostałam w spadku a poprzedni właściciel niezbyt się nim przejmował. Czy ktoś może polecić w Tom warsztat w którym go przejrzą i ocenią, czy warto i jak dużo trzeba zainwestować w nie? Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi.
Ale jakiego fiata ? trochę ich jest na rynku ...
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Fiat Albea 1.2 16V HL z 2002. Nikt mu nie potrafi pomóc, a nie chce go jeszcze spisywać na straty. Przebieg niecałe 110 tys. Jak na razie żaden spec nie potrafi ogarnąć tematu, a problem caly czas powraca![]()
Auto-tos? Chyba mają coś wspolnego z Fiatem. Co do jakosci uslug nie mam bladego pojęcia.
Dodano po 3 minutes:
Pisalem do nich maila niedawno w sprawie kodowania kluczyka z pilotem do alfy. Cena uslugi 120 zł. Gdyby ktos kiedys szukał
Ostatnio edytowane przez Devil ; 11-01-2015 o 16:23 Powód: Dodano
Nie możliwe - 120 zł? Jak za te pieniądze zrobisz stawiam browara :-)
wysłane z nokii 6310i
Jak juz będę mial wolne.srodki na ten.cel to sie pochwale. No taka odpowiedz dostałem w mailu od nich :-P mówisz ze to niesamowita okazja B-)? Hehe
Rób - jak zrobią jestem zaraz po tobie. Kartę kodową masz może?
wysłane z nokii 6310i
Na szczescie jest. Jeszcze dla pewności wynienie baterie bo moze to ona winna ;-) a nie chcialbym wydawać kasy nie sprawdzajac wszystkich mozliwosci :-)