Nawet już świnie są chińskie a nie amerykańskie![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
A od kogo 'sciaga' felgi firma rrs ricambi? Wiadomo. Ja rozumiem, ze firmy przenosza produkcje do chin, ale jak robi to np bbs, to pewnie pilnuje jakosci. Pytanie, czy no name firna rrs tez pilnuje :-)
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
szybkie pytanie , mam nadzieje szybka odpowiedz. Takie felgi wejdą do 9ki? Wydaje mi się że tak bo to jak założyć dystans 8mm do normalnej felgi.
Jakie jest Wasze zdanie?
18" 5x110 ET 33 8J 18H2
Pozdrawiam
Bez przymiarki trudno bedzie dac 100% odpowiedz,masz zaciski brembo wiec moze byc problem,wszystko zalezy od ksztaltu ramion,dystans moze pomoze ominac owe zaciski ale moze felga wystawac poza blotnik i bedzie klops,
hmm ale oryginalne 17" ma ET 41 wiec ta ma o 8mm wiecej luzu pomiedzy zaciskiem i większą wewnętrzną średnice to raczej powinna wejść. Właśnie raczej... Musze mieć pewność bo to koła z zagranicy i nie ma opcji przymierzyć.
takie samo et i szerokosc to tylko teoria ze beda pasowaly,loteria jesli nie oryginalne
Ma ktoś z Was zdjecie 159 w wersji nie-TI z felgami 19 od TI, ewentualnie na 18 ? Wiem,że to tylko 2 cm róznicy wysokości zawiechy ale chciałem zobaczyć czy jest duża różnica wizualna w troszkę wyższym nadwoziu.