Moja dostała tarcze mikody nawiercane, nacinane w kolorze czerwieni plus klocki zimermana.
Moja dostała tarcze mikody nawiercane, nacinane w kolorze czerwieni plus klocki zimermana.
Klocki pół biedy nie znam tego ale czytałem na temat Mikod.Jeśli jeździsz mało nie używasz "mocno" hebli to ci stykną ale jak będziesz chciał poszaleć od czasu do czasu to oczywiście nie życzę tego ale mogą ci popękać te ala sportowe tarcze.
Ja płaciłem 100 pare złotych za bosch zwykłe a Mikody są nie wiele droższe i nawiercane oraz nacinane.Jednym słowem jest to tani chłamik:/.Poczytaj na forum by nie było że żenie kity bo też chciałem takie zbajerzone kupić ale temat odpusciłem , są nawet fotki jak wygląda popękane zużycie.Tak jest z każdą częścią tuningową musi kosztować by było dobre![]()
Opninie są o nich różne, jak ze wszystkim. Któryś ze znajomych mi je polecał, nie miał z nimi żadnego problemu. On trzaskał jakies 3k km miesięcznie i nic się nie działo. A co do zimermana to zobaczymy miałem do wyboru brembo.Wybrałem droższe prawie o połowę.
Ja też nie szaleje. Zazwyczaj jeżdżę spokojnie choć lubie przycisnac ale to sporadycznie. Zresztą teraz mniej km trzaskam. W ciągu dwóch lat od kupienia belli zrobiłem jakieś ponad 80k km teraz robie max 20k rocznie.
co taka cisza? Wczoraj na autostradzie gonila mnie czarna chmuraposzla rura od gornego IC. Nierdzewka mam nadzieje juz do mnie jedzie
![]()
a co sie stalo?![]()
Ja sie przymierzam do czegoś takiego w Belli. Narazie mam połowę rovera poflokowaną. Później będę sie brał za niektóre elementy w AR m.in półkę bagażnika i iną drobnicę.
![]()