Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 109

Temat: Alfa Romeo 159 1.9 150 KM czy Honda accord VII 2.0 155 KM co polecacie?

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał abezus Zobacz post
    Miałem dwie alfy, które miały zarówno plusy jak i minusy, .
    obie zagazowane
    wiec twój wkład do dyskusji powinien być ograniczony
    trepujesz diesle a sam gazujesz auta i bronisz tego gazowania
    diesel jest be, niedobry diesel, traktor
    za to gazowanko jest super, zadnych kłopotów, uniwersalne auto, dynamiczne, wszędzie wjedzie)
    to jakaś groteska jest
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

O bajkopisarza odbanowali, jaka szkoda. Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem, przeczytałbyś że jedna alfa była w dieslu druga w benzynie. Reasumując jak zwykle brednie u krsa... Brednie.

Auto
    signiore Giuseppe Busso

Domyślnie

Abezus, ale powiedz w końcu o co ci chodzi chłopie ???

Jeździsz passatem, krytykujesz Alfy bo miałeś ruiny, zachwalasz hondy, i to wszystko na forum Alfy, o co kaman sie pytam ??? Do czego dążysz ??? Jaki masz cel ??? Jaką misję ???

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

8 stron tematu i nie wiesz o co w nim chodzi?
    ad1. Nie ważne czym jeżdżę, mogę sobie jeździć i na deskorolce
    ad2. napiszę to bo widzę że czytanie ze zrozumieniem kuleje u Ciebie. temat dotyczy 159 kontra honda więc te samochody tu opisujemy. Dlaczego parę moich wpisów sprowadzasz do jednego zdania? Przecież chyba wyraźnie piszę o konkretnych samochodach z konkretnymi jednostkami napędowymi. Patrząc Twoim tokiem rozumowania, jednak pod innym kątem mogę powiedzieć że zachwalam alfy a krytykuję hondy, przecież napisałem że accord 2.2 diesel nie jest dobrym samochodem.
    Weź ty się chłopie odczep, bo widzę że nie dość że nie rozumiesz o czym piszę to jeszcze się rzucasz. Przeczytaj jeszcze raz WSZYSTKIE moje wypowiedzi w tym temacie, ochłoń i zastanów się, tak obiektywnie się zastanów czy kategorycznie krytykuję alfy, a w jakiś sposób gloryfikuję hondy czy jakieś inne marki.

P.S. Główny zainteresowany w temacie się już nie odzywa więc nie ma co bić piany, można temat zamknąć.
    Ostatnio edytowane przez abezus ; 20-01-2015 o 18:57

Domyślnie

Cytat Napisał abezus Zobacz post
    8 stron tematu i nie wiesz o co w nim chodzi?
    ad1. Nie ważne czym jeżdżę, mogę sobie jeździć i na deskorolce
    .
    niemniej, to forum ludzi, ktorzy lubią alfy, jeżdzą, jezdzili lub zamierzają jezdzić
    raczej nie o deskorolce tutaj

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Reasumując jesteś za wprowadzeniem dyktatury, jesli ktoś W TYM MOMENCIE nie jest w posiadaniu alfy nie ma prawa się wypowiadać. Nie ważna jest jego wiedza, ważne jakim samochodem jeździ w obecnej chwili. Ciekawe podejście, ciekawe.

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

ale gościu, wychwalasz tutaj passata, gazowanie silników, albo emanujesz agresją, ludzie mają rację że ciebie bezlitośnie punktują
    to forum miłośników i fanów marki a nie narzekających malkontentów
    szkoda, ze tego nie rozumiesz
    nie podoba sie alfa, nie trać czasu na siedzenie tutaj
    ja jezdzilem 145 boxerem, 159 TBi i chwale sobie te auta bardzo, zamierzam wrócić do marki i czekam na te nowe modele
    a ty zrzędzisz, zrzędzisz i zrzędzisz
    i gazujesz
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Słowo klucz: Konstruktywna krytyka... Niestety jeśli ktoś jest zapatrzony ślepo w jedną markę nigdy nie zrozumie znaczenia tego sformułowania, a mam wrażenie że niektórzy użytkownicy tego forum tak mają.

Auto
    signiore Giuseppe Busso

Domyślnie

OK. Ale już nie zrzędź. Poczytaj jeszcze raz swoje posty, potem jeszcze raz i wyciągnij wnioski co to jest konstruktywna krytyka a co to jest krytyka... twój tok rozumowania ,,bo ja tak miałem, to wszyscy też tak mają albo muszą mieć'' Mam grata to ty wy macie też graty, mam zgnitego grata to wasze też zgniją itd...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar pneumat
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    Były :156 SW 1.9 JTD 16V,GTV 2.0 V6 Turbo,159 2.2 JTS. Jest 159 1.75 TBi Sport Plus

Domyślnie

Cytat Napisał carramba Zobacz post
    OK. Ale już nie zrzędź. Poczytaj jeszcze raz swoje posty, potem jeszcze raz i wyciągnij wnioski co to jest konstruktywna krytyka a co to jest krytyka... twój tok rozumowania ,,bo ja tak miałem, to wszyscy też tak mają albo muszą mieć'' Mam grata to ty wy macie też graty, mam zgnitego grata to wasze też zgniją itd...
    Kolega "abzeus" w innym wątku porównuje silniki 1.8 JTS i 1,75 TBi w 159 i też wyciąga wnioski z sufitu bo pewnie żadnym z tych modeli nie jeździł.