Witam jak w tytule zauważyłem, że dużo brer ma problem z parowaniem lamp... Jakie mogą być przyczyny i czy to się wiąże z wymianą lamp albo jest jakiś dobry domowy sposób, żeby sobie z tym poradzićWszelkie rady mogą być korzystne. Z góry dziękuje
![]()
Witam jak w tytule zauważyłem, że dużo brer ma problem z parowaniem lamp... Jakie mogą być przyczyny i czy to się wiąże z wymianą lamp albo jest jakiś dobry domowy sposób, żeby sobie z tym poradzićWszelkie rady mogą być korzystne. Z góry dziękuje
![]()
Typowa sprawa, nie tylko Brer, to zdarza się w każdej marce samochodów i nie ma na to reguły. Paruje bo jest nieszczelność gdzieś między częścią przezroczysta a obudową, że się tak wyrażę. Należy znaleźć dziurę i uszczelnić (przykładowo silikonem), wcześniej zaparowanie wytrzeć i wysuszyć suszarkałaszem. Dobrze zrobione nie będzie parować. Ale najlepsze jest wymiana na nowe oczywiście, tylko te koszta ech....
Hmmm...ostatnio mnie ktoś o to pytałJa garażuję codziennie Brerę i takiego problemu w ogóle nie mam. Z ciekawości specjalnie teraz kilka dni stała na zewnątrz, zamieniła się na kilka dni garażem z gtv'ką, bo chciałem to sprawdzic i powiem Wam że u mnie nic takiego nie występuje. Zero jakiegokolwiek parowania.