rura zamontowanaTak jak Lukasz mowiles, pomecze sie...heh. RUra mija sie z otworem o 2.5cm + brakuje 2-3cm rury :/ ale wycialem kolnierz ze starej rury i jakos to zlepilem
efekt? zadowalajacy
+ olej & new filtr oleju wlany, 5w40 gulf
![]()
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9-jtd-C35734423.html
Panowie ktos zna autko, wlasciciela? Bo w dziale ogledzin forumowicz prosi o ogledziny![]()
Widywałem czasami ale nieznam
ps. Ma ktoś z was może kabel do kompa żeby podłączyć alfe? bo chyba siada mi termostat ale wole na kompie sprawdzić temperatury żeby się nie okazało że to tylko czujnik![]()
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 25-01-2015 o 13:40
tez wlasnie nie widzialem. Mateusz chetny zeby obejrzec ze mna ta alfe dla kolegi?A kabel ma moj mechanik z programem. Podejrzewam ze jesli termostat chcialbys wymieniac u niego to za free ci podepnie kompa
sprzet ma dobry i zawsze dobrze szczytuje
jak chcesz moge dac ci numer to zadzwonisz do niego.
O to jak będziesz w zgolu to pożyczyłbym, bo program mam ( do mes'a będzie działał?) więc na razie może sprawdzę sobie sam, bo wydaje mi się że nagrzewa się dobrze, w środku też ciepło ale na wskaźniku temperatura skacze, jak nie to najwyżej dasz mi czosnek namiar na mechanika.
Czosnek możemy obejżeć tą alfe, kiedy chcesz?
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 25-01-2015 o 14:47
Nie jestem za bardzo zwolennikiem tego dlatego chce najpierw sam sprawdzić, (za każde podłączenie pod kompa średnio to biorą już chyba ok 50zł) a co do wymiany w razie w to z tego co patrzałem to nie jest takie trudne, jak będe musiał to może sam pogrzebie. Ta, w aso to zapewne mają super ceny
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 25-01-2015 o 15:57