pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianej dziś w Bielsku - Sarni Stok![]()
pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianej dziś w Bielsku - Sarni Stok![]()
czyja 159 widziana dziś w Tob-Gum?
Czyja Alfa 159 stała wczoraj przy Grunwaldzkiej w Bielsku? Pozdro![]()
pozdrawiam regularnie jeżdżącą czarną 159 o 13.30 w okolicy Roździeńskiego i Związku Orła Białego DG. Mrygane i machane
Ostatnio edytowane przez Seweryn80 ; 28-01-2015 o 10:19
Pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 147 rej SK w Gliwicach pod HP I bordowa 159 sw oramkowana pod plastic omnium
Weronika widziana na orlenie w Pawłowicach oraz ciemna poliftowa 166 SPS na ramkach na parkingu, też w Pawłowicach.
Pozdrawiam![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Serdecznie nie pozdrawiam ,, kulturalnego'' kierowcy z czarnej 147 1.6TS SCI 54087, za którym miałem dzisiaj nieprzyjemność jechać z Goleszowa do Cieszyna.
To parokrotne włączanie prawego kierunku i hamowanie, nie z zamiarem manewru, bo następne kilometry jechałeś prosto, tylko po to, żeby zdenerwować kierowcę jadącego za Tobą, świadczy tylko i wyłącznie o Twoim braku kultury i zwykłym chamstwie na drodze. Nie wiem, co chciałeś wskórać tymi pozorowanymi manewrami. Jeśli to miała być chęć wymuszenia stłuczki, to robiłeś to strasznie prymitywnie i nieudolnie.
Podobnie z Twoim,, przyśpieszaniem'' jak Cię wyprzedzałem. Mało, ze niezgodne z przepisami, to jeszcze nieudolne.
namierzona alfa gt blachy so, dziś ok 11 na DTŚ przed Gliwicami + AR 159 kombi SK020EM( dzięki za szybką drogę z Katowic do Pszczyny)
GT to byłem jarównież pozdrawiam
![]()