Qcze, zakopianka po drugiej stronie miastawcześniej byłem w InterAuto z własnym olejem i w sumie nic nie popsuli, ale niesmak z tym naciąganiem na klocki pozostał... Zastanawiam się, czy na przegląd tylko nie pojechać, a olej i "jak coś znajdą" u Tomka w Autkach zrobić. Podzwonie po ASO jutro. Zobacze co wymyślą
![]()
Ja bym serwisował dalej w ASO(tylko takim gdzie się na AR znają a nie są to kowale pod szyldem ASO).
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Wątek kozackijak dla mnie +1 do ASO. Zreszta ze względu na rocznik to do wymiany bedą świece oraz chyba sprawdzenie oleju w tylnym moście (bo to q4 jest ?) co do ASO to polecam www.twardowski.pl jako jeden z nielicznych w kraju który sie zna na jts i 3.2 ale wycieczka do wawy z kraka oznacza ze wyrobisz kwartalny limit kilometrów
![]()
To jest myśl!! Zupełnie o tym nie pomyślałem, a często bywam w Wawie. Dzięki za pomysł!
Tak, 3.2 Q4. Świece pewnie nie były ruszane.
Nie przesadzajmyToż to czysta frajda, szczególnie przy obecnych cenach 95'ki
Akurat ta trasa nie jest taka tragiczna (może poza kilkoma odcinkami przed Radomiem). No to chyba sie temat powoli krystalizuje
![]()
Ostatnio edytowane przez mateoski ; 28-01-2015 o 21:03
No to Twój JTS będzie w dobrych rękach![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group