Dokładn tłumaczenie: Ta operacja pewnego wielbiciela potwierdza, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku produkcji nowej berliny od Alfy która ma dorównać albo wyprzedzić Niemców. " Dzisiaj byłem w pobliżu toru Ballocco który znajduje się kolo mojej pracy, zatrzymałem się na parkingu kolo toru doświadczalnego i parę minut później wyjechały z byłego terenu warsztatów Iveco Bmw m3, Mercedes klasy C i dwie Alfy 952, jak zawsze zakamufkowane na bazie Maserati. Z tym, że jedna z swych miała zamontowany zderzak z nowej Alfy Romeo wraz ze scudetto wyglądającym jak z Alfy. Miała też pomarańczowa maskę z dwoma dużymi dziurami z których wychodziły potężne kominy jak w samochodach z filmu Madmax. Cały teren dookoła był pełen składników rozmontowanych z BMW/Mercedesa/Audi. Słychać było te maszyny na torze. Był wielki hałas opon i silników. Marchione faktycznie przekazał w ubiegłym czerwcu ze zamierza użyć niemieckich aut jako. W ubiegly piątek opowiadał, że najpierw prowadził BMW a potem Alfe 952 mowiac, ze nowa Alfa wyprzedził BMW w prowadzeniu czyli daje większą przyjemność z prowadzenia.
"The company will reveal many of the revived brand's characteristics when it unveils an Alfa Romeo sedan on June 24 in Italy. The sedan goes on sale in the United States this summer." http://www.autonews.com/article/2015...h-the-big-boys
4C spider to "spring 2015"![]()
Ostatnio edytowane przez cronosik ; 30-01-2015 o 09:47
Nawet jeśli Amerykanie będą mogli kupić Tipo 952 latem, to raz, że późnym, a dwa- w przedsprzedaży...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Lepsze niż BMW M3 ? no odważne deklaracje jak na firmę, która ostatnie lata przespała, w odniesieniu do wozu, który latami ulega ewolucji.
Odważne, ale zauważ jak udało im się 4C. Też można powiedzieć, że zrobili auto bez żadnego doświadczenia, bez poprzednika - po prostu z niczego. A jednak spokojnie może konkurować na rynku z innymi autami.
Ja patrzę na AR jako część FCA i tam jest Maserati, Ferrari, Abarth, czy SRT, z których może czerpać bardzo dużo doświadczenia.
Pozdro,
Bartas
Sorry za offtop, ale "Alfa wraca do F1"
![]()
Ano... trochę lipne logo... po wejściu w link jest COMMING SOON... ale coś się dzieje
Widać przygotowują się do grubej kampanii reklamowej.
![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond