Panowie sprawa jest taka, że przestały mi działać zegary i prawie wszystkie kontrolki pod nimi. Działają tylko kontrolki od świateł i kierunkowskazów. Przyczyną jest bezpiecznik nr 6 w puszce pod kierownicą. Odpowiada on za poziomowanie xenonów i za właśnie zegary i kontrolki. Po włożeniu drugiego bezpiecznika 7.5 spala go w ciągu kilku sekund tak jakby poziomowanie xenonów po przekręceniu kluczyków to robiło. Ale dziwne bo buczenie poziomowania słychać nawet gdy siedzi spalony bezpiecznik :/ Zegary wyciągałem tam wszystko raczej gra, kostki docisnąłem na płytce nie widać nic co mogłoby budzić niepokój. Bezpiecznik spala się nawet gdy zegary są całkowicie odpięte więc raczej problem w zegarach nie tkwi. Rozkminialiśmy to cały dzień i nic. Chcieliśmy sprawdzić przekaźnik od kierunkowskazów ale w 166 po fl przynajmniej u mnie nie ma go w tunelu tak jak wszyscy piszą. O co tu może chodzić? dodam że podświetlenie zegarów działa tyle że leżą ciągle no i brak kontrolek po wciśnięciu CHECK nic cisza :/ HELP A i bymbyłm zapomniał prawy kierunkowskaz miga szybciej niż lewy przynajmniej kontrolka bo na zewnątrz nie sprawdzałem.