Komu niby ? :p
Ja sie calkiem dobrze bawie![]()
nikt z Klubu ARGS jak widać się nie wypowiada i sami się kręcicie.
Dodano po 2 minutes:
Ty bocian jak dobrze kojarzę to jesteś ze śląska, może żal Ci czy jak że Remik i inni Admini coś zrobili
Ostatnio edytowane przez enku ; 01-02-2015 o 20:44 Powód: Dodano
Bocian nie jest ze śląska, to raz.
Dwa, zacznij używać mózgu, bo Twoje komentarze wyglądają jakbyś był w gimnazjumNapisz coś fajnego, mądrego... na pewno umiesz.
Gumy na spotach palić jak ludzie z VW, BMW itp potrafisz, to i mądrzej pisać także umiesz, tylko musisz to odkryć w sobie! Wierzę w Ciebie!![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Znam środowisko bo to pasja do AR a nie kto ważniejszy mądrzejszy itp. Na tyle jestem ogarnięty, że nie psuję kogoś pracy wycierając sobie nim gębę .
Reklamę ARGS zrobił sobie przez Facebook nie Forum jakoś Wy nie zorganizowaliście Bicia Rekordu...
Dodano po 3 minutes:
Dąbrowa Górnicza to według moje mapy i Google to śląsk.
Co do mózgu itp. to dojebałeś mi teraz jesteś WIELKI normalnie pokłony chłopie.![]()
Ostatnio edytowane przez enku ; 01-02-2015 o 20:52 Powód: Dodano
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Dąbrowa Górnicza – miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, w województwie śląskim, położone na Wyżynie Śląskiej, nad Czarną Przemszą i Białą Przemszą, na wschodnim krańcu Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego (GOP), w Zagłębiu Dąbrowskim, będącym historyczną częścią zachodniej Małopolski.
Według danych z 31 grudnia 2013 r. miasto miało 123 994 mieszkańców, przez co na stałym poziomie utrzymuje się tendencja spadkowa liczby mieszkańców Dąbrowy Górniczej.
Wojewodztwo slaskie a slask to dwa swiaty
Ale ludzie ograniczeni informacjami z wiki sriki itp traktuja to wszystko na rowni
Bardziej ogarnieci znaja roznice
No ale temat nie o tym
Dopiero by sie hanysy pogniewaly jak bys im pedziol ze ktos z Dabrowy Górniczej to slazak :p
Ze juz nie wspomne o Sosnowcu ( niby tez w woj. Slaskim)
Dziwna ta mapa![]()
I nikt Ci tu nie chce "do.....", Ja przykładowo w Ciebie wierzę i mam nadzieję, że potrafisz napisać coś po ludzku, bo aktualnie wygląda to jak biadolenie piąte przez dziesiąte...A jak już rzucasz zdaniami, to rozwiń je bardziej, opisz czemu tak uważasz, skąd masz dane info
![]()
Pamiętaj: WIERZĘ W CIEBIE!![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"