Możecie mi kogoś polecić kogoś z okolic Piły na naprawę zawieszenia, bo mój "mechanik" już ręce rozkłada bo coś puka puka puka z lewej strony, niby wahacze wymienione ,stabilizatory też...
Możecie mi kogoś polecić kogoś z okolic Piły na naprawę zawieszenia, bo mój "mechanik" już ręce rozkłada bo coś puka puka puka z lewej strony, niby wahacze wymienione ,stabilizatory też...
Ja mogę odradzić serwis Fiata za Wypoczynkowej(szczegóły na PW).
Co do polecenia to dobry mechanik to skarbw Pile do Alfy ciężko takiego znaleźć.
Nie słyszałem jeszcze o dobrym mechaniku w Pile. Kogo by nie zapytać to zawsze jakiś mechanik ma coś za uszami. Ja swój samochód serwisuje w Mosinach pod Człuchowem. Tam mam znajomego mechanika, który od lat naprawia mi samochody, zna się na rzeczy a przede wszystkim nie próbuje oszukać klienta. Jeśli chodzi o części to polecam sklep na Żeromskiego 35 w Pile. Za komplet sprzęgła Valeo do Alfy Romeo GT 1.9 JTD zapłaciłem 520 zl.
Miałbym godnego zaufania mechanika jeśli potrzeba ale w Chodzieży, ceny średnie, i do alf przyzwyczajony.
To mój dobry znajomy a ja nawet części mu organizuje i kabelkiem służę jak trzeba, bo na miejscu z częściami do włoszczyzny słabo.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...