hmmm ale u mnei to by było az dziwne poneiważ z jakeis 4 miechy temy wymieniałem cały kolektor wydechu, wiec tak szybko by poslzy nwoe uszczelki ://
hmmm ale u mnei to by było az dziwne poneiważ z jakeis 4 miechy temy wymieniałem cały kolektor wydechu, wiec tak szybko by poslzy nwoe uszczelki ://
A które uszczelki wymieniałeś tą co jest przy bloku silnika czy tą co jest na końcu kolektora.
2 + nowy kolektor, wiec kurcze nei sadze by to byla wina uszczelek :/
U mnie też cyka. Zawsze cykało..
Także ciekaw jestem, czy to standard, czy jednak coś jest nie halo.
slyszalem od mechanikow ze wtryski potafia cykac
Fakt tryski cykają, ale u mnie np. to cykanie jest dopiero jak się silnik rozgrzeje, na zimnym tego efektu nie ma.
Odświeże trochę temat u mnie to cykanie powoduje wariator ma już luzy.
U mnie również występuje takie cykanie...z tym, że jak dodaje gazu i czasami "cyka" to auto jakby się dławi( przy dodaniu gazu) ale po chwili nabiera pary. Z tym, że problem ten nie występuje już powyżej 3 tyś. obrotów. Właśnie tak się zastanawiałem skąd to się bierze bo na dluższą mete jest to trochę uciążliwe. Teraz przynajmnije już wiem co to może być. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.