Ktos musi ja opłacać![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Ciesze sie misiek ze sprzedane. Zresztą gdybym miał kasę to bym kupił oby dwa komplety tak mi się te felgi podobają! Ale niestety 19"do mojej 8v i ich koszt nie jest dla mnie.
A tutaj jako ciekawostkę dla tych co tak pilnują dotów w oponach![]()
![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Ale czego to zdjęcie ma być dowodem? Ze starsza niż 4 letnia guma będzie mniej pękać niż na załączonym obrazku?
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Już ze 3 razy się powstrzymywałem, żeby to skomentować, ale jednak nie dałem rady
Handlujesz oponami (z tego co się zorientowałem) i piszesz takie głupoty. Zapewne dlatego, że sprzedajesz też używane. Nie wiem.
Próbujesz powiedzieć ludziom, że guma która ma 10 lat nie jest gorsza od gumy nowej, czy nawet 4 letniej? No proszę Cię. Pomijając zużycie (bo nie o tym mowa) uważasz, że stałe wystawienie opony/gumy na warunki atmosferyczne nie pogarsza jej stanu?
Przez 10 lat rdza Ci pół auta zeżre, ale gumy rozumiem nic nie ruszy
Żeby nie było, sam mam dopiero drugi komplet w życiu opon nowych. Wcześniej kupowałem używane z wyższej półki jeśli chodzi o firmy i tylko ze sprawdzonego źródła (jak pisał kolega wcześniej nie od gościa gdzie gumy leżą parę lat pod garażem) i nie starsze niż 4 lata (+- wiadomo, ale nie 10).
A nowa guma też może pęknąć jak się wada fabryczna trafi. Tylko taką oponę wtedy się reklamuje i tyle.
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html