Żal jak skurwysyn ale jeszcze sie odbije spokojnie![]()
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy![]()
Żal jak skurwysyn ale jeszcze sie odbije spokojnie![]()
Tak o 17-tki sie rozchodzi. Fotka pierwsza lepsza z googliDosc fajnie wygląda na tej feldze. U mnie jest -40 bo nie jest tak niska jak ta czarna.
Ostatnio edytowane przez siwy2707 ; 09-02-2015 o 16:29
Tak o 17-tki sie rozchodzi. Fotka pierwsza lepsza z googliDosc fajnie wygląda na tej feldze. U mnie jest -40 bo nie jest tak niska jak ta czarna. Choc nie ukrywam ze ta szprycha ladniesza.
Miał ktoś może felgi 7,5 szerokie, 17" średnica z oponami 215/45 przy ET45 ? Zawieszenie seria - będzie obcierać? I czy nie będzie za bardzo w nadkolu felga? W sensie czy wizualnie to jakoś wygląda.
Z dystansem 5-10mm będzie ok
Nigdy nie stosowałem dystansów, więc takie pytanie - czy przy dystansie 5mm będzie niezbędna dłuższa śruba?
Tak o ok 5mm
Jakie felgi do Alfy 156 po lifcie. Za 16 przemawia większy komfort jazdy na naszych drogach przy twardym zawieszeniu, dłuższa żywotność owego zawieszenia i cena. Za 17 tylko wygląd?
Jestem zdecydowany raczej na 16. Co powiecie o tych? Wyglądają przpięknie, tylko raz czy to nie są jakieś chińskie podróby a dwa czy będą pasować do mojej alfy...
http://allegro.pl/7218-mg-nowe-felgi...015737875.html
Kolego sama cena mówi ,że to żółte rączki robiły . Co do rozmiarów 16" komfort , 17" komfort + lepsze trzymanie w zakrętach , 18" lans na miescie + zero efektu pływania w łukach , 19" jazda jak taczką ( twardo ) ale... właśnie -to ty musisz wiedzieć czego oczekujesz od auta i gdzie jezdzisz . Akurat w 156 optymalnie obstawiałbym 17 bo i wygląda o niebo lepiej i pogorszenia komfortu mega nie ma .