można zacząć łączyć kilka elementów i znaleźć jakiś wspólny mianownik dla nich. Po 15 będę w domu to zajrzę do folderu i postaram się coś wymyślić ale napisz czy jeszcze czy masz kilmę, ile poduszek, czy siedzenia podgrzewane, czy te skóry to oryginał czy dokładka, czy z tyłu masz podłokietnik, dokładny kod lakieru (naklejka po prawej stronie klapy bagażnika), jakieś foto felg na jakich Bella była w momencie kupienia,czy na sprężynach masz jakieś kropki i wszystko co Ci jeszcze przyjdzie do głowy a ułatwi poszukiwania

Odpowiedz z cytatem
o właśnie takie. 
samochód jest pokradzieżowy miał przebite numery i po odzyskaniu niestety nie dalo sie odczytac starych numerów wiec ma totalnie nowe. naklejka z lakierem jest ale sprawdze jutro jaki ma kod. fotele maja logo alfy i boczki tez sa do kompletu. sa 2 podłokietniki z przodu i z tyłu. gałka zmiany biegów jest skórzana i wyglada na oryginał. zegary białe z zielonym podswietleniem. Z tego co widziałem w innych wersjach które ogladałem przed kupnem to tez mi panel nie pasuje. jak by nie było zamierzam kupic drewniany i drewniana gałke i to załozyc zeby zaczeło jakos wygladać. Samochód sprawdzałem od strony blacharskiej wiec nie jest to składak z 4 ćwiartek. miał małą przygode z 1 błotnikiem reszta wyglada ok.