Witam tak jak w temacie orientuje sie ktos jaki jest sredni koszt wymiany tuleji z przodu i tylu auta w ar156sw 1,8ts 01r. I gdzie najlepiej (najtaniej) pozdrawiam![]()
Witam tak jak w temacie orientuje sie ktos jaki jest sredni koszt wymiany tuleji z przodu i tylu auta w ar156sw 1,8ts 01r. I gdzie najlepiej (najtaniej) pozdrawiam![]()
Uderz do Tomka MotorDoktora, sprawdzona firma, powie ci to dużo ludzi z tego forum, jak go nie złapiesz na priwie to pisz do mnie dam ci nr do niego.
Posiadam nr i pewnie sie tam wybiore tylko przed wyjazdem chcialbym znac mniej wiecej taki sredni koszt takiwgo zabiegu zeby sie przygotowac![]()
Więc w czym problem? Masz numer zadzwoń do Tomka to ci powie ile, taniej pewnie nie znajdziesz w okolicy no chyba że jakiegoś druciarza który zrobi jak się da a potem będziesz narzekał.
No z ostatnim twoim zdaniem sie zgodze![]()
Wczoraj odebralem właśnie auto od niego mówilem Ci dzwon smialoMoje nowe sprzegło mmmm
![]()
Uderzaj do Tomka![]()
Alfa Romeo 147 1.6/120km TS 16V 04' - była
Alfa Romeo GT 1.9/150km JTD 16V 05' - była
Alfa Romeo Brera 2.4/240km JTDm 20V 07' - jest
![]()
A teraz jak sie okazuje wachacze przod![]()
Ja także mogę śmiało polecić TOmka(motodoktora) Wahacz przedni(górny) w miare dobry dostaniesz już od 120zł +/-, samych tulei w wahaczu przednim się nie opłaca wymieniać bo tulei jest z tego co pamiętam 3, a jedna kosztuje 35zł +/-. To już lepiej wahacz wymienić (mowa o przednich górnych)
Jak się w czymś pomyliłem to przepraszam, piszę to co pamiętam.
Właściwie to nie jest tak jak mówisz bo w górnym są dwie a trzy to w dolnym, wszystkie są oczywiście wymienne. Tulejki do górnych wahaczy kosztują po 30 zł więc jak sworzeń zdrowy to śmiało można zmienić tylko trzeba się gorąco modlić żeby sworzeń nie padł. Jak najbardziej da się przerabiałem dwa dni temu...
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!