Szukam jakieś cudownej rady jak popzbyć się parowania reflektorów po każdym kontakcie na myjce :-) lampy były uszczelniane i silikonem i kitem szklarskim i nadal nie pomaga czasmi zaparują i kilka dni mija zanim odparują... jakieś pomysły?
Szukam jakieś cudownej rady jak popzbyć się parowania reflektorów po każdym kontakcie na myjce :-) lampy były uszczelniane i silikonem i kitem szklarskim i nadal nie pomaga czasmi zaparują i kilka dni mija zanim odparują... jakieś pomysły?
Zwróć uwagę na dekielki i uszczelki pod nimi, 99% przypadków zaparowywania.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Te uszczelki są wymienialne czy całe dekielki ? :-) ma może ktoś takie na zbyciu?
Uszczelki wydają mi się ok ale może z biegiem lat ta guma poprostu traci jakieś właściwości czy coś
Zwykłe czy ksenon?
Obejrzyj najpierw czy dobrze dokręcone, nie popękane, nie podwinięte uszczelki. Naprawdę wystarczy niewielka szczelina i zasysa wilgoć z powietrza jak odkurzacz.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Zwykłe ale mam zamontowane xenon HID plus spryskiwacze :-) lapmy wydają mi się wszeędzie dobrze dokręcone nie są popękane i zasilikonowane ale nadal nie wiem skąd może tak parować.
wyciągnij ten chiński wynalazek, włóż normalne żarówki i pewnie parować nie będą.