No to pytaj nas.coś tam pewnie wiemy i może uda się pomóc.
No to pytaj nas.coś tam pewnie wiemy i może uda się pomóc.
Kolega kiedyś nie zapytał mnie o pomoc i wrąbał sie w 156 JTD z przegiem 170tys o ile dobrze pamietam, podlaczylismy pod kompa a tam 850tys... O dziwo do dzis tym dieslem jezdzi i to bezawaryjnie ! (nie liczac oczywiscie duperelek typu rolka, pasek itp) W niemczech diesle po 3-4 latach potrafia miec juz nalatane ponad 250.000km
Dwumasa to problem z plynnym ruszaniem, przy gaszeniu zostawiasz otwarte na max drzwi i gasisz to mocno telepie budą, lewarek skrzyni biegów potrafi wibrowac jak rasowy dildos, wibracje, terkotanie, stukanie przy ruszaniu/gaszeniu, głosniejsza praca skrzyni itp.
@@edit
Jakbyś szukał auta w okolicach Żorach, to pisz smiało moge się przejechać bądź jak jestes z okolicy to możemy pojechać razem, nie widze problemu. Ostatnio można powiedzieć, że to moje hobby, ze jezdze z znajomymi i zaginam "sprzedawczyków"![]()
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 23-02-2015 o 10:13
panowie,sorki że się wtrącę ... co powiecie o takiej sztuce ??? - mam zamiar kupić żonie taki model lecz nie wiem czy ktoś ją oglądał żeby podzielić się opinią ???
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...tml#810b44bd27
Dość tani, ja go nie widziałem. Ale w sumie to obok mnie. Na pierwszy rzut oka nie ma sie do czego przyczepic
Obok Ciebie ... ???
Daleko miałbyś żeby tam ewentualnie zajrzeć ... ??? Jeśli jeszcze aktualne![]()
Tak jak wyżej koledzy napisali, licz się z tym, że jest sktęcony licznik o jakieś 100-200tyś km więc może (na pewno) jest picowana do sprzedaży, a wyjedziesz za bramę i się rozleci. Gdybym osobiście szukał auta to bym omijał mirków handlarzy, a sam jeździł Do niemców szukać na własną rękę.
Lusterkami się nie przejmuję znalazłem już fajne oryginały MOMO na szybko za 200 zł. kpl.
Dodano po 3 minutes:
Widzę pesymizm pełna gębą u Ciebie ... - tak jak ktoś napisał w innym poście nie patrzę za bardzo na przebieg tylko na zużycie auta a jeżeli chodzi o klekotów to w ogóle nie ma sprawy bo trzęsące się elementy wnętrza same zdradzą plus minus przebieg ... Poza tym dzwoniłem do gościa i orzekł mi że nie jest handlarzem tzn./ nie ma żadnego komisu ani 10 aut na stanie tylko robi to bardziej "hobbystycznie"
Najprościej myślę że wsiądę w auto i pojadę obadać furkę a nóż będzie godna
Wyposażenie bomba jak dla mnie albo mojej żony bardziej![]()
Ostatnio edytowane przez Zibi0807 ; 23-02-2015 o 12:02 Powód: Dodano
Coś jest nie tak, bo nie pokazuje temperatury zewnętrznej jak pisali koledzy.![]()
Tak jak ktoś wyżej napisał czasami auto z przebiegiem 200 tys. zrobionym w trasach jest bardziej godne zainteresowania niż te z 50 tys wytłuczonymi(dosłownie) po miejskich dziurach i torach!!.
Osobiście ostatnio zrobiłem przebieg 190 tys służbowym autem(nie podam marki) w 2,5 roku. Auto było w leasingu.
jak oddawałem to już się po nie kolejka ustawiała - srodek jak nowy, bezwypadek, żadnej ryski - bo się o auta dba!!!![]()