przypalony silnik i 8tys wkładu? troszkę nie rozumiem twojej wypowiedzi
moim zdaniem jest to dość dobra cena. Nie jestem handlarzem itd po prostu tak mi się wydaje![]()
przypalony silnik i 8tys wkładu? troszkę nie rozumiem twojej wypowiedzi
moim zdaniem jest to dość dobra cena. Nie jestem handlarzem itd po prostu tak mi się wydaje![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
No to jeszcze raz:
Tak, bo każdy Niemiec, który jeździ mało MUSI kupić "benzynę".
A co chcę przez to powiedzieć (żeby już zakończyć dyskusję) ???
Otóż jest to możliwe- mało, ale jednak możliwe. Każdy może sobie kupić diesla i jeździć nim raz w tygodniu traskę 150km. Po co? Nie wiem... ale może. Kto bogatemu zabroni?
Wkurza mnie takie gadanie "NA PEWNO KRĘCONY"... pojedź, zobacz, sprawdź i dopiero wyrokuj.
I żeby nie było- nie handluję autami![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
żeby nie byłoAirAjti zgadzam się z twoją wypowiedzią że takie auta sie trafiają. Ale "99" % diesli w Polsce jest cofanych i nikt mi nie wmówi że nie.
Albo kręcone albo walone. dwie opcjea za bezwypadkowy i z ori przebiegiem trzeba dać dużo więcej.
Wystarczy wejść na zagraniczne strony z wystawionymi autami. Tam widać jakie są przebiegi aut.
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Rowniez sie z Toba zgadzam
Ale... zobacz jakie tam jest wyposażenie- oprócz klimatronika to chyba nic tam już więcej nie ma. Zegary wyglądają jak z pierwszej Pandy
Może stąd taka cena... cholera to wie.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Ściślej komputer. Wygląda słabo... i ma równie słabe funkcje![]()
Chodzi o brak komputera. Pierwsze Alfy 159 z 2005/6 roku można było zamówić bez komputera pokładowego. Wtedy auto miało takie paskudne coś pomiędzy zegarami. Faktem jest, że omawiane auto to mega golas. Dobrze, że chociaż klimatyzacja automatyczna jest.
Racja co do jednego – kupujesz takie auto i wiesz, że nie miało dużego dzowna, nie będzie miało wspawanej ćwiartki. Części trochę inaczej bym widział – komplet airbagów z napinaczami pasów około 3 tysiące, przód też bliżej 3 tysięcy (kompletny zderzak, niezardzewiała maska, komplet reflektorów i pas przedni), do tego blacharz, lakiernik i ktoś kto przełoży wnętrze (też nie za darmo przecież). Widzę tutaj pękające 10 tysięcy jeśli policzyć od razu zmianę rozrządu, oleju, filtrów, wyrzucenie klap wirowych. Ale faktem jest to, że wiemy co mamy.
przy osłonie zegarów widać ślady grzebania..
ale po stanie komory silnika (nalot rdzy lub uj wie czego) potwierdza przebieg prawie zerowego użytkowania
już nie wspomnę o idealnej książce z jednym wpisem
aha i numer na książce jest od JTS i ma podany inny numer Vin niż podany jest w ofercie
Ostatnio edytowane przez olo_84 ; 24-02-2015 o 16:13