ja w swojej po bliskim spotkaniu z jelonkiem lakierowałem w nieporęcie na ul. Jana Kazimierza ale nie pamiętam dokładnie numeru. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z efektu. Jak potrzeba to mam ewentualnie nr. tel.
ja w swojej po bliskim spotkaniu z jelonkiem lakierowałem w nieporęcie na ul. Jana Kazimierza ale nie pamiętam dokładnie numeru. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z efektu. Jak potrzeba to mam ewentualnie nr. tel.
Była ALFA ROMEO 166 2,4jtd
Jest ALFA ROMEO 166 3,0V6 FL http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rafal0717.html
Podasz nr tel?
Podaj namiar jak mozesz. Dzieki
Po tym komentarzu na googlach: "Niestety zdolności lakiernicze firmy są mizerne. Po odebraniu auta (lakierowanie dachu) pozostawili jedno ognisko rdzy przy krawędzi dachu zasłaniając się że nie było dostępu. Nie były zdjęte relingi co również argumentowano że byłby później problem ze wstawieniem podsufitki. Jeśli chodzi o lakierowanie to odradzam." raczej średnio się garnę żeby tam jechać...
to była moja subiektywna opinia po kilkukrotnym (mechanika i lakiernictwo) skorzystaniu z usług tego serwisu. i tak btw: zwykła przyzwoitość nakazywałaby przytoczyć drugą, zdecydowanie pozytywną opinię. i to całkiem aktualną, bo sprzed 3 tygodni, bo ta do której nawiązujesz to jakaś historia sprzed 2 lat...
Ostatnio edytowane przez MG-Fan ; 27-02-2015 o 16:45
Podałem Ci komentarz który mnie odstraszył, nie pisałem że jest jednym z dwóch czy jednym z dwudziestu. Ale może mieć 10 pozytywnych i 1 negatywną opinię i wystarczy żeby dać sobie spokój. Pomijając fakt że pozytyw każdy sobie może sam napisać (negatyw zasadniczno też), także z dystansem.
Swoją drogą post wyżej z pełną odpowiedzialnością polecasz warsztat, a potem okazuje się że spaprali robotę. To partacze i są nie dokładni (bo jeśli byli to po co ryzykować i łudzić się że coś się zmieniło). A w blacharce to dokładność jak dla mnie jest najważniejsza, szczególnie w walce z rudą.
Ale oczywiście każdy może wybrać samemu, moja opinia jest taka jak wyżej![]()
Czy może ktoś potwierdzić telefon do p.Darka z Tarczyna? Mam tylko numer 505 302 585, ale automat twierdzi, że "nie ma takiego numeru".
Nr masz dobry, jednak p. Darek chyba zawiesił działalność (niestety nie wiadomo na jak długo), zdjął stronę Mr. alfa, na facebooku ostatnia aktualizacja 4 miechy temu, na forum też się chyba nie udziela (użytkownik GhostRider - ostatni post mi pokazuje z 31.12.2014r.), jak byłem ostatnio w PabloGarage to też p. Paweł wspominał, że słyszał o tej przerwie w działalności p. Darka.