Nawet komenty na YouTube są;]
Filmik przedni muza swietna teraz załuje ze mnie tam nie bylo:/
Paweł wrzucili wrzucili![]()
Komentarze też są![]()
Na zlocie rozmawiałem z kilkoma osobami które byłyby chętne na wyjazd jednodniowy w sobotę na Grande Pregio Bruntal (zlot w Czechach). W związku z tym Otworzyłem nowy temat w regionalnym dolnośląskim. Fajnie byłoby pojechać tam na kilka aut. Jak ktoś chętny to zapraszam do tematu.
Bardzo miło wspominam nasz zeszłoroczny spot. Czy w tym roku również organizator planuje spotkanie z przejazdem po dolnośląskim odcinku rajdu? Zapewne byłaby duża grupa chętnych.
Ostatnio edytowane przez Morspl ; 01-03-2015 o 10:18
Oj znajdą się chętni, ja w końcu byłbym czymś normalnym a nie wielorybem któremu hamulce się na serpentynach gotowały![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Ja też bym się chętnie ponownie przejechał ale szczerze nie mam teraz kompletnie głowy do organizacjimasa roboty ale w sumie mamy dopiero początek marca, może sie za jakiś czas wezmę ponownie za organizację
w sumie to nic skomplikowanego
![]()