Czy ktoś z zamulaczy z Tomaszowa rusza na bicie rekordu 1 maja?
Czy ktoś z zamulaczy z Tomaszowa rusza na bicie rekordu 1 maja?
cały czas się zastanawiam - na dzień dzisiejszy jestem na tak. W kwietniu będę wiedział, czy dam radę.
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Takie planowanie kto teraz jedzie na tak odległy termin to trochę tak z dupy.. Tym bardziej ze na spota konkretnego w TM trudno się umówić ;p Ale jak najbardziej jestem za i 30 kwietnia będę wiedział na 100%![]()
Ja jadę na 100%, jak będziecie coś wiedzieli dajcie znać, zgadamy się z Łodziakami i razem ruszymy
Witam,przepraszam za OT,ale czas nagli ...
czy któryś z kolegów zna http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C36115910.html
odpowiedzi proszę na PW
Milego dnia
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
Osobiście nie znam ale często widuje ja w Tomaszowie i wydaje mi się ze lewy bok drzwi tył i błotnik były malowane
BYŁ LEON by COMPSPORT
JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP
PANY!
Czy ktoś w Tomaszowie czy okolicach ma jakiegoś znajomego lakiernika, potrzebuję pare rzeczy na 'sztuki' porobić
Może jakis spot?
Ty żyjesz ?? Czemu nie tylko do mechanika wstawiam i nie wiem czy do weekendu będzie. Zawsze motorem mogę podjechać.
wysłane z nokii 6310i
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Żyje żyje heh Czasem nie ważne "maszyny" a doborowe towarzystwoRany Jeśli Ty do mechaniora wstawiasz a nie sam dłubiesz to juz koniec Świata heh coś poważnego?