Zobacz wyniki ankiety: Zakup Giulietty ponownie?

Głosujących
34. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak, kupię ponownie

26 76.47%
  • nie kupię ponownie

8 23.53%
Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 83

Temat: Czy kupilbys drugi raz Giuliette?

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Giulietta 1.4TB Distinctive/Sport/Premium/Dach

Domyślnie

Ja Julkę jeszcze raz bym kupił, naprawdę świetnie prowadzące się i bezawaryjne (tak!) auto. Co do wersji - przedliftową na pełnej skórze, w poliftowej ten display i usunięcie dźwigienek z panelu zabrał cały urok pięknej klasycznej konsoli.

Użytkownik Świeżak Avatar rozewo
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Tak
    Tak
    130 000

Użytkownik Rowerzysta Avatar mandecki
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Giulietta Benzina 1.4MA 170KM

Domyślnie

Moi drodzy, w dyskusji o przed/polifcie warto pamietac o nowych fotelach, co powinno miec spory wplyw na wygode jazdy i jest nie tylko kwestia gustu. Subiektywnie nie wymienilbym swojej przedliftowej Juli ze wzgledu na boskie retro przyciski, ale brakuje mi bardzo usprawnionych foteli. Co prawda sam w nowej nie siedzialem, ale ciesze sie ze ci, ktorzy zakupili polifta moga dojechac z gor nad morze bez bolu plecow.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Podbeskidzie
    Auto
    Giulietta 1.4 MA TCT Sportiva QV

Domyślnie

Z tymi fotelami faktycznie coś nie tak. Mam przedlift, fotele skórzane sterowane elektrycznie. Mam wrażenie jakby fotel kierowcy miał luzy. Wewnątrz mechanizmów do regulacji. Dziwne wrażenie. W FAP twierdzą że TTTM. Ma ktoś podobne odczucia?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar dobryalf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    giulietta serie 1 1,4TB MultiAir 16v 170KMTCT Excl

Domyślnie

Potwierdzam w wersji polift w elektrycznie regulowanych - skóra tkanina siedzi się wygodnie, jazda kilkugodzinna nie boli. Tak samo wsiadanie i wysiadanie, moja mama bardzo starsza pani woli siedzieć na tylniej kanapie w Giulietta niż BMW 3. Siedzenia to DUŻY plus.

Użytkownik Świeżak Avatar serial
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    była Giulietta 1.4 170 Sport; jest Stelvio Super 200

Domyślnie

Właśnie skończył mi się leasing i myslę o czymś kolejnym. Mam pytanie do użytkowników 170 MA. Czy ktoryś z Was mysli o następnym samochodzie jako Giulietta QV czy tylko ja tak mam?

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    mazowieckie
    Auto
    Giulietta 1.4 MA

Domyślnie

Cytat Napisał serial Zobacz post
    Właśnie skończył mi się leasing i myslę o czymś kolejnym. Mam pytanie do użytkowników 170 MA. Czy ktoryś z Was mysli o następnym samochodzie jako Giulietta QV czy tylko ja tak mam?
    Moje myśli kierują się w stronę QV, jest tylko jedna rozterka: oprócz silnika i foteli reszta poziomu wyposażenia nie jest warta ceny QV.
    Giulietta ma świetny design, ale jakość materiałów służy tylko i wyłącznie strzyżeniu klientów z kasy.
    Na swoją MA 170 dostałem dobrą ofertę cenową, gdyby to była wartość z cennika to nawet bym się nie obejrzał.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Wichura87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR, OPC

Domyślnie

Od kiedy przejechałem się Julką QV TCT 2015 w kwietniu, od tego momentu chciałbym ją mieć . 240km, fajna skrzynia, czego chcieć więcej. I nie pali więcej jak MA. No ale 125k to za bogato...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Luke77
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce Ti 280KM Benzyna MY20, Alfa Romeo Giulietta Distinctive 170KM Benzyna

Domyślnie

Ja tam też mam Teraz sobie w brodę pluję że od razu nie wziąłem QV. Ale obecnie powstrzymuje mnie kilka rzeczy:

1. Wersja poliftowa ma dla mnie brzydsze wnętrze. Nie zależy mi na 6 calowym telewizorze na środku.
    2. Auto robi się dla mnie troszkę za małe (rodzina się powiększyła)
    3. Jakość, skoro chcę wydać gruuuubo ponad sto tysięcy na auto to oczekuję lepszych materiałów. Mogę za nie dopłacić, proszę bardzo, skoro chcę wydać 120tyś. to mogę i 123.
    Chodzi mi na przykład o plastikowe klamki z tyłu, wykończenie w środku górnej linii drzwi (ochydny plastik) itp.
    4. Słaby poziom ASO.

Użytkownik Świeżak Avatar serial
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    była Giulietta 1.4 170 Sport; jest Stelvio Super 200

Domyślnie

sam nie wiem. serce mowi QV ale tez mam pare zastrzezen do jakosci, chociaz z drugiej strony nie wiem jak to u konkurencji wyglada. Podoba mi się leon cupra ale jakos czegos mu z zewnatrz brakuje.